Αλλαγή για τους headliners του Up The Hammers Festival

Αιτία πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Will Shaw

23/11/2018 @ 14:08

Αλλαγή προέκυψε στη headline θέση της δεύτερης ημέρας στο επερχόμενο Up The Hammers Festival, με τους θρύλους του US power/speed metal Liege Lord να αντικαθιστούν τους Heir Apparent.

Αιτία πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής των δεύτερων, Will Shaw, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του φεστιβάλ.

Δυστυχώς οι Heir Apparent έπρεπε να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στο Up The Hammers Festival για λόγους υγείας. Η ανακοίνωση του συγκροτήματος αναφέρει τα εξής:

«Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι οι Heir Apparent δεν θα είναι σε θέση να εμφανισθούν στις προγραμματισμένες σε Η.Π.Α. και Ελλάδα συναυλίες τον Μάρτιο του 2019. Ο Will Shaw ακολουθεί θεραπεία για ιατρικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να τραγουδήσει τους επόμενους μήνες. Το συγκρότημα αναμένεται να προγραμματίσει εκ νέου εμφανίσεις μετά τον Μάιο του 2019.»

Ευχόμαστε στον Will γρήγορη ανάρρωση και υποσχόμαστε να φέρουμε ξανά τους Heir Apparent το συντομότερο δυνατόν. Κινηθήκαμε γρήγορα ώστε να έχουμε τουλάχιστον ισάξιους headliners. Από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, παρακαλούμε υποδεχθείτε τους τρομερούς Liege Lord!

Με την εξαίρεση της τελευταίας αλλαγής, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση των τριών ημερών και τη διάθεση των εισιτηρίων εδώ.

  • SHARE
  • TWEET