Οριστικοποιήθηκε η σύνθεση του τριήμερου Up The Hammers Festival

Headliners οι Armored Saint και οι Liege Lord

09/11/2018 @ 12:24

Με την οριστικοποίηση της σύνθεσης για το warm-up show και επικεφαλής τους Ιταλούς βετεράνους Dark Quarterer, ολοκληρώθηκε το παζλ για το επερχόμενο, δέκατο τέταρτο Up The Hammers Festival.

Το κύριο, διήμερο σκέλος του φεστιβάλ θα λάβει χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο, 15 και 16 Μαρτίου στο Gagarin, και η προθέρμανση στο Αn Club την Πέμπτη, 14 Μαρτίου.

Τα ξεχωριστά εισιτήρια για το διήμερο κοστίζουν 38€ ανά ημέρα και διατίθενται στα δισκοπωλεία Eat Metal, Metal Era, No Remorse και Sirens, και διαδικτυακά μέσω του noremorse.gr. Τα εισιτήρια για το warm-up κοστίζουν 15€ και διατίθεται στα προαναφερθέντα δισκοπωλεία.

Εκτός από τους Dark Quarterer, την Πέμπτη, 14 Μαρτίου θα εμφανιστούν ακόμη στο Αn Club οι συμπατριώτες μας Reflection και Saboter, οι Φινλανδοί Evil-Lÿn, οι Αυστραλοί Raven Black Night και οι Αμερικανοί Mega Colossus.

Headliners του κυρίου μέρους του φεστιβάλ στο Gagarin θα είναι την Παρασκευή οι Armored Saint και το Σάββατο οι Liege Lord, με ένα σετ αφιερωμένο στο αισίως τριακονταετές "One Small Voice".

Οι Αμερικανοί κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο μήνα το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "The View From Below" και με αυτή την αφορμή, ο κιθαρίστας Terry Gorle άνοιξε τα χαρτιά του στον Σπύρο Κούκα, σε μια εκτενέστατη συνέντευξη.

Το line-up συμπληρώνουν οι Αμερικανοί HittmanBrocas Helm, Eternal ChampionMajestic Ryte και Sanhedrin, οι Γερμανοί Paradox, οι Βρετανοί Solstice, οι Ιρλανδοί Old Season, οι Καναδοί Gatekeeper, οι Σουηδοί Air Raid, οι Ισπανίδες Lizzies και οι Αθηναίοι Airged Lahm.

Αναλυτικά η σύνθεση του δέκατου τέταρτου Up The Hammers Festival:

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019, An Club

Dark Quarterer
Reflection
Evil-Lÿn
Raven Black Night
Saboter
Mega Colossus

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019, Gagarin 205

Armored Saint
Eternal Champion
Paradox
Majestic Ryte
Airged Lahm
Lizzies
Air Raid

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, Gagarin 205

Liege Lord
Hittman
Brocas Helm
Solstice
Old Season
Gatekeeper
Sanhedrin

Up The Hammers XIV Warm Up Show Facebook Event

Up the hammers Festival XIV Facebook Event

Ανταπόκριση Up The Hammers ΧΙΙΙ Warm Up Show, An Club, 24/05/18
Ανταπόκριση Up The Hammers ΧΙΙΙ Day One, Gagarin 205, 25/05/18
Ανταπόκριση Up The Hammers ΧΙΙΙ Day Two, Gagarin 205, 26/05/18

  • SHARE
  • TWEET