Έντονο άρωμα από Jack White θα έχει τελικά ο νέος δίσκος του Beck

Δύο ακόμη δίσκοι στον ορίζοντα μετά από το "Morning Phase"

25/11/2013 @ 11:34
Έντονο άρωμα από Jack White θα έχει τελικά ο νέος δίσκος του Beck με τίτλο "Morning Phase", καθώς θα περιέχει αρκετές συνθέσεις που προέκυψαν από την συνεργασία των δύο σπουδαίων μουσικών.

Εκτός από τα "I Just Started Hating Some People Today" και "Blue Randy" που κυκλοφόρησαν πέρυσι σε επτάιντσο βινύλιο από την Third Man Records στα πλαίσια της Blues Series, στο "Morning Phase" θα περιλαμβάνονται άλλα τρία κομμάτια από τα ίδια sessions ("Walking Light", "Blackbird Chain", "Country Down").

O Beck επισκέφτηκε το 2011 τα Third Man Studios και ηχογράφησε μαζί με τον White τα εν λόγω κομμάτια, ενώ οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και το 2005, όταν ο Beck συμμετείχε σε κομμάτια που συμπεριλήφθηκαν τότε στο EP "Conquest" των White Stripes.

Την κυκλοφορία του "Morning Phase" τον Φεβρουάριο θα ακολουθήσει ένα ακόμη, πιθανότατα ζωντανά ηχογραφημένο, άλμπουμ μέσα στη χρονιά, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να κυκλοφορήσει και ένας τρίτος δίσκος που ηχογραφήθηκε το 2009 αλλά έμεινε στο ράφι (από αυτόν προέρχονται τα single "Gimme" και "I Won't Be Long" που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε).
  • SHARE
  • TWEET