The Killers: Εικασίες για την άφιξη νέου δίσκου

Το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο tracklist

24/12/2020 @ 11:28

Οι Killers δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα νέο μυστηριώδες tracklist ονόματι "Α List" με τίτλους τραγουδιών.

Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε εικασίες πως ένας νέος δίσκος από το συγκρότημα είναι στα σκαριά, με τις ανακοινώσεις για το έβδομο άλμπουμ της μπάντας να είναι πιθανό να καταφτάσουν σύντομα.

Οι Killers πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό "Imploding The Mirage" το οποίο αναδείχθηκε από την συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο NME, o Brandon Flowers, frontman του συγκροτήματος, αναφορικά με νέο υλικό της μπάντας, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Ξέρεις, πολλοί όταν ολοκληρώνουν ένα άλμπουμ δηλώνουν πως έχουν απόθεμα 50 ακόμη τραγουδιών, πως άλλος ένας δίσκος είναι προ των πυλών. Για εμάς όμως ισχύει. Θα κυκλοφορήσουμε άλλον ένα δίσκο μέσα στους επόμενους 10 μήνες, θα επιστρέψουμε στο στούντιο. Είχα αρκετό χρόνο στη διάθεσή μου. Πριν βγούμε ξανά για περιοδεία, όλος αυτός ο χρόνος αφιερώθηκε στη σύνθεση τραγουδιών».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Killers (@thekillers)

  • SHARE
  • TWEET