Είναι επίσημο: Bolt Thrower τέλος

«Καμία περιοδεία επανένωσης, κανένας συμβιβασμός»

17/09/2016 @ 11:13

Όπως επιβεβαίωσε ο Karl Willetts, τραγουδιστής των Bolt Thrower, η διάλυση των σπουδαίων death metallers, που είχε υπονοηθεί από την αρχική τους ανάρτηση, είναι οριστική.

Συγκεκριμένα, είπε στο TeamRock: «Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι Bolt Thrower αποτελούν παρελθόν και είναι οριστικό. Δεν θα υπάρξουν περιοδείες επανένωσης κ.λπ. Κανένας συμβιβασμός.»

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, ακριβώς ένα χρόνο μετά τον θάνατο του ντράμερ τους, Martin Kearns, οι Bolt Thrower είχαν ποστάρει το ακόλουθο κείμενο:

«Μαζί με την οικογένεια του Kiddie πήραμε την συνειδητή απόφαση να διατηρήσουμε ως ιδιωτικό γεγονός τον απροσδόκητο θάνατό του και να πάρουμε τον χρόνο μας για να τον αντιμετωπίσουμε [...] Όταν σηκώσαμε το φέρετρό του, η θέση του ντράμερ των Bolt Thrower θάφτηκε μαζί του. Ήταν και θα είναι για πάντα Ο ντράμερ των Bolt Thrower, η ενέργειά μας και ο φίλος μας, Martin 'Kiddie' Kearns. Όσον αφορά τους υπόλοιπους από εμάς, οι Bolt Thrower υπήρξαν στην ζωή μας για 30 χρόνια και ποτέ δεν ακολούθησαν το χρήμα, την δόξα ή τον εγωισμό, παρά μόνο τις προσωπικές μας αρχές και αξίες».

Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό κείμενο εδώ.

  • SHARE
  • TWEET