Τίτλοι τέλους και για τους Bolt Thrower;

Η ανακοίνωση της διάλυσης έρχεται ακριβώς έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ντράμερ τους

15/09/2016 @ 13:25

Ένα από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα του death metal αποχαιρετά τους φίλους και ακροατές του.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ντράμερ Martin 'Kiddie' Kearns, οι Bolt Thrower αποκαλύπτουν ότι δεν θα συνεχίσουν χωρίς αυτόν στον θρόνο της ντραμς.

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2015, ο Kearns έχασε την μάχη με μια άγνωστη ακόμη στο κοινό ασθένεια. Η επίσημη δήλωση που έγινε προς τους θαυμαστές ανέφερε ότι ο Kiddie αισθάνθηκε μια αδιαθεσία την προηγούμενη του θανάτου του και εξέπνευσε στον ύπνο του.

«Ήταν ένας φανταστικός πατέρας, σύζυγος, γιος και φίλος, αλλά για μας ήταν πάντα ο Kiddie, το ίδιο 17χρονο παιδί από το Coventry που το στυλ του στα ντραμς και η προσωπικότητά του μας ανατίναξε τα μυαλά όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στην πρόβα, 20 και χρόνια πριν», έγραψαν αργότερα τα μέλη της μπάντας.

Χθες, 14 του Σεπτέμβρη 2016, οι Bolt Thrower πόσταραν ένα νέο κείμενο στην μνήμη του ντράμερ, όπου επίσης αναφέρουν: «Μαζί με την οικογένεια του Kiddie πήραμε την συνειδητή απόφαση να διατηρήσουμε ως ιδιωτικό γεγονός τον απροσδόκητο θάνατό του και να πάρουμε τον χρόνο μας για να τον αντιμετωπίσουμε [...] Όταν σηκώσαμε το φέρετρό του, η θέση του ντράμερ των Bolt Thrower θάφτηκε μαζί του. Ήταν και θα είναι για πάντα Ο ντράμερ των Bolt Thrower, η ενέργειά μας και ο φίλος μας, Martin 'Kiddie' Kearns».

Και συνεχίζουν: «Όσον αφορά τους υπόλοιπους από εμάς, οι Bolt Thrower υπήρξαν στην ζωή μας για 30 χρόνια και ποτέ δεν ακολούθησαν το χρήμα, την δόξα ή τον εγωισμό, παρά μόνο τις προσωπικές μας αρχές και αξίες».

Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό κείμενο εδώ.

Ο τραγουδιστής Karl Willets ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία όπου φίλοι του Kiddie αφήνουν στον ουρανό μαύρα μπαλόνια. Δείτε την παρακάτω.

Και εν μέσω σύγχυσης σχετικά με το μέλλον του συγκροτήματος, το νέο site CLRVYNT επιβεβαίωσε την διάλυση μιλώντας με έναν από τους εκπροσώπους της μπάντας. Θα είναι όντως αυτό το τέλος μιας τριακονταετούς μουσικής πορείας;

  • SHARE
  • TWEET