Οι System Of A Down headliners στο Download Festival του 2017

Aerosmith και Biffy Clyro, οι πρωταγωνιστές των άλλων δύο βραδιών – Στο line-up και Slayer, Prophets Of Rage, Rob Zombie, Of Mice & Men, Five Finger Death Punch

03/11/2016 @ 23:36

Τα πρώτα επιβεβαιωμένα ονόματα του Download Festival της Μεγάλης Βρετανίας για το 2017 είναι ήδη εδώ και μάλιστα περιλαμβάνουν και τους τρεις headliners του Σαββατοκύριακου: System Of A Down, Biffy Clyro και Aerosmith!

Οι διοργανωτές αποκάλυψαν ότι οι System Of A Down θα ηγηθούν των εμφανιζόμενων στο Donington Park το βράδυ της Παρασκευής (9 Ιουνίου), μετρώντας τότε την τρίτη τους συμμετοχή στο συγκεκριμένο φεστιβάλ.

Οι Biffy Clyro θα κλείσουν το line-up του Σαββάτου με την παρθενική τους εμφάνιση στην σκηνή του Download και οι Aerosmith θα ρίξουν την αυλαία το βράδυ της Κυριακής, 11 του Ιούνη, με την μοναδική εμφάνισή τους επί βρετανικού εδάφους για το 2017.

Ανάμεσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν, περιλαμβάνονται και οι: Slayer, Prophets Of Rage, Rob Zombie, Five Finger Death Punch, AFI, Of Mice & Men, Sleeping With Sirens, Motionless In White, Simple Plan, Every Time I Die, The Story So Far και Fozzy

Αναμένονται και νέες ανακοινώσεις.

  • SHARE
  • TWEET