Οι τεράστιοι 8 εως 2 επιστρέφουν για ένα μεγάλο live παρέα με όχι και τόσο σπουδαίους guests

Το Σάββατο 22 Απριλίου γιορτάζουν με τους οπαδούς τους στο Kookoo

24/03/2017 @ 12:28

Μετά την επανένωση που σκόρπισε χαρά στις ορδές των θαυμαστών τους, έφτασε η ώρα το πραγματικά καλά (και καλώς) κρυμμένο μυστικό της ελληνόφωνης ροκ σκηνής να αποκαλυφθεί ζωντανά σε ένα μεγάλο live που θα αφήσει εποχή!

Οι 8 έως 2 με τη βοήθεια κάποιων άγνωστων φίλων τους όπως του Δημήτρη Καρρά και της Μπέλα Κασίμη (Πυξ-Λαξ) των οποίων θα προσπαθήσουν να σώσουν τις καριέρες και να κάνουν γνωστούς στο πανελλήνιο, θα εμφανιστούν για μια και σίγουρα  μοναδική φορά στο Kookoo (Ιάκχου 17, Γκάζι) στις 22 Απριλίου!

Θα ακουστούν τραγούδια από όλες τις δουλειές τους που δεν έχετε - και δεν πρόκειται να αγοράσετε μιας και ούτε αυτή τη φορά θα καταστήσουν διαθέσιμες διατηρώντας το cult status του συγκροτήματος. 

Μαζί τους για να κλέψουν λίγη αστρόσκονη οι Full Body Massage που με χαμηλωμένους ενισχυτές, αποσυνδεδεμένα μικρόφωνα και μηδαμινό φωτισμό θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν το πολύ μικρό σε διάρκεια hard rock πρόγραμμά τους.

Μια πρώτη γεύση από την επίθεση ενέργειας, ποιότητας και μαεστρίας μπορείτε να πάρετε πατώντας το παρακάτω link το οποίο θα σας οδηγήσει στο νέο single των 8 εως 2 με τίτλο "Ροχάλα".

Πρόκειται για ένα τραγούδι γροθιά στο καινούργιο και το πρωτοποριακό, μιας και αποτελεί κραχτή αντιγραφή γνωστής ροκ επιτυχίας την οποία και θα ακούσετε στο live (την αυθεντική επιτυχία, όχι τη μαϊμού).

Οι 8 εως 2 σας περιμένουν όλους στο Kookoo στις 22 Απριλίου, εκεί γύρω στις 22:00, δηλαδή καλές έντεκα σύμφωνα με την ελληνική συναυλιακή παράδοση.

Να είστε εκεί! Δηλώνετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Θα ακολουθήσει dj set για το προσωπικό του μαγαζιού από τους GSiadis και Αντώνη Μουστάκα μιας και μετά την εμφάνιση των 8 εως 2 ο κόσμος θα αποχωρήσει τρέχοντας... από ενθουσιασμό.

8 εως 2 Kookoo

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET