Corey Taylor: «Θα ήθελα να γράψω ένα μιούζικαλ»

Βασισμένο σε ιστορίες και πρόσωπα από την τρίτη δεκαετία της ζωής του

10/02/2021 @ 12:56

Ο frontman των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor, έβγαλε πέρσι τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο "CMFT" και το 2019 το "We Are Not Your Kind" με τους Slipknot. Ωστόσο, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με την συγγραφή ενός μιούζικαλ.

Ο δημοφιλής μουσικός είπε: «Θα είναι ένα πραγματικό μιούζικαλ. Όχι σαν το "Spamalot" (των Monty Python) ή κάτι τέτοιο. Έχοντας κάνει αρκετά concept άλμπουμ, ξέρω πως να δένω μια ιστορία. Και επεξεργάζομαι την ιδέα να γράψω ένα μιούζικαλ βασισμένο σε ανθρώπους με τους οποίους πέρασα ένα μεγάλο μέρος της τρίτης δεκαετίας της ζωής μου στην Iowa - όπως η παρέα μου, και το πως συναντηθήκαμε, πως ενώθηκαμε όσοι παρέκκλιναν, και σώσαμε ο ένας τον άλλο».

Συνέχισε δηλώνοντας πως: «Όλοι μας προήλθαμε από ένα περιβάλλον συναισθηματικής κακοποίησης και παραμέλησης και αντιμετωπίζαμε προβλήματα που δεν ξέραμε τα ονόματά τους. Το μόνο που μας έσωσε ήταν το γεγονός πως στην παρέα μας δεν νιώθαμε πια μόνοι. Και μας έκανε να νιώθουμε πως αν έχουμε ο ένας τον άλλον σαν υποστήριξη και σαν φίλο και σαν κάποιον να μπορείς να μιλήσεις, ίσως να τα βγάζαμε πέρα. Και την εποχή εκείνη, ήμουν εκτεθειμένος στα πάντα - τόση νέα μουσική, τόση διαφορετική μουσική, τόση πολλή νέα λογοτεχνία, ταινίες. Ήταν καταλύτες για ό,τι είμαι τώρα».

Κλείνοντας, είπε: «Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι «Οι Άθλιοι», αλλά και η αγαπημένη μου ιστορία. Λατρεύω το βιβλίο, το οποίο διάβασα παιδί, και ταυτίστηκα τόσο πολύ με τον Γιάννη Αγιάννη. Η πάλη να βρείς ποιος είσαι, να βγεις από το σκοτάδι και να παλέψεις να είσαι καλύτερος άνθρωπος - περιγράφουν τα δέκα τελευταία χρόνια της ζωής μου».

  • SHARE
  • TWEET