Slash: «Ο Lemmy την έπεσε στην κοπέλα μου»

Ο διάσημος κιθαρίστας μιλά για την πρώτη του συνάντηση με τον Lemmy

28/07/2020 @ 11:29

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Kerrang, ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash, εξομολογήθηκε πως συνειδητοποίησε κάπως απότομα την επιτυχία των Guns N' Roses με το "Appetite For Destruction". «Δεν μπορούσα πια να πάω στο Rainbow και να πιω ένα ποτό». 

Μοιράστηκε επίσης την παρακάτω ιστορία σχετικά με την πρώτη του επαφή με τον Lemmy των Motorhead.

«Η πρώτη μου εμπειρία με τον Lemmy ήταν στο μπαρ Rainbow. Ήταν πριν τους Guns N' Roses και βρισκόμουν εκεί με την κοπέλα μου. Καθόμασταν σε ένα σεπαρέ και εγώ τότε δεν ήμουν γνωστός. Οπότε, πάω για κατούρημα, και όταν επιστρέφω ήταν εκεί. Αυτός καθόταν απέξω, αυτή από μέσα, οπότε εγώ πάω από την άλλη πλευρά της. Ήμουν ενθουσιασμένος που ηταν μπροστά μου, που ξέχασα εντελώς ότι μιλούσε με την κοπέλα μου» θυμάται.

«Και αυτή βρέθηκε σε μια περίεργη κατάσταση, σκεπτόμενη ποιός είναι αυτός ο τύπος και γιατί δεν κάνω κάτι γι'αυτό; Σε κάποια φάση, ο Lemmy συνειδητοποιεί ότι δεν προχωράει η κατάσταση, οπότε σηκώνεται και φεύγει» συνέχισε ο κιθαρίστας των Guns N'Roses.

«Οπότε μου λέει η κοπελα μου: «Εγώ δεν έκανα κάτι». Και της απαντάω: «Ξέρεις ποιός ήταν αυτός;»» για να ολοκληρωθεί η πρώτη, άκομψη συνάντηση Lemmy και Slash

O Slash το 2008 κυκλοφόρησε τον τρίτο δίσκο με τον Myles Kennedy με τίτλο "Living The Dream", ενώ η επανασύνδεση με τους Axl Rose και Duff McKagan στους Guns N' Roses θα οδηγήσει κατά πάσα πιθανότητα σε ένα νέο άλμπουμ εκτός από περιοδείες.

Δυο δίσκοι του Slash, το ομώνυμο, καθώς και η δεύτερη συνεργασία του με το Myles Kennedy στο "World On Fire", βρέθηκαν στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ των '10s για το Rocking. 

  • SHARE
  • TWEET