Ραγδαίες εξελίξεις στην βιογραφική ταινία του Gregg Allman

Αποχώρησε ο πρωταγωνιστής William Hurt και o Allman ζητά να σταματήσουν τα γυρίσματα

28/04/2014 @ 11:24
Δύσκολα θα βγει όπως φαίνεται στις κινηματογραφικές αίθουσες η βιογραφική ταινία του Gregg Allman, "Midnight Rider", καθώς τον τραγικό θάνατο πριν από δύο περίπου μήνες μέλους του συνεργείου, ακολούθησε πριν από μερικές μέρες η αποχώρηση του πρωταγωνιστή, William Hurt, και η έκκληση του Allman προς τον σκηνοθέτη Randall Miller να σταματήσει την δημιουργία της ταινίας.

Όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter, o Allman έστειλε επιστολή στον Miller, ζητώντας του να σταματήσει το όλο εγχείρημα, αναλογιζόμενος ότι ο θάνατος της βοηθού εικονολήπτη Sarah Jones και ο τραυματισμός μελών του συνεργείου κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στην κομητεία Wayne της Georgia δεν μπορεί να ξεπεραστεί από τους συντελεστές. Ο Allman αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η πραγματικότητα του τραγικού θανάτου της Sarah Jones, η ζημία που υπέστη η οικογένεια Jones και ο τραυματισμός των υπολοίπων με οδήγησαν στο να συνειδητοποιήσω ότι θα ήταν λάθος να συνεχίσει η παραγωγή. Οι επιθυμίες σας ως σκηνοθέτης δεν θα πρέπει να υπερκαλύπτουν τις υποχρεώσεις σας ως ανθρώπινο ον. Σας ζητώ να κάνετε αυτό που είναι σωστό και να αναιρέσετε τις προσπάθειές σας να συνεχίσετε την παραγωγή από σεβασμό για στη Sarah, την οικογένειά της και την απώλεια που όλοι μας αισθανόμαστε τόσο βαθιά.»
  • SHARE
  • TWEET