Run The Jewels: Δείτε το video-clip του "Walking In The Snow"

Το ντουέτο μετατρέπεται σε φιγούρες δράσης και ηγείται επανάστασης σε μια πόλη από παιχνίδια

30/12/2020 @ 11:35

Οι Run The Jewels έδωσαν στη δημοσιότητα το video-clip για το κομμάτι "Walking In The Snow".

Το "Walking In The Snow", αποτελεί ένα από τα καλύτερα τραγούδια του φετινού, εξαιρετικού δίσκου του γκρουπ, "RTJ4", ο οποίος αναδείχθηκε από την συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς.

Στο video-clip, σε σκηνοθεσία του, γνωστού για τα video των "Burn The Witch" (Radiohead) και "Don't Get Captured" (Run The Jewels), Chris Hopewell, το ντουέτο μετατρέπεται σε φιγούρες δράσης και ηγείται μιας επανάστασης έναντι σε παγωμένα τέρατα, με το σκηνικό να διαδραματίζεται σε μια πόλη από παιχνίδια.

Μπορείτε να δείτε το ιδιαίτερο video-clip εδώ, το οποίο γυρίστηκε με αξιοποίηση της τεχνικής stop-motion.

Σχολιάζοντας την συνεργασία, ο Hopewell ανέφερε:

«Ήταν ωραίο που δούλεψα ξανά με τους Run The Jewels. Είχαμε όλοι επίγνωση της βαρύτητας του ζητήματος το οποίο πραγματεύονται οι στίχοι του κομματιού, ενώ η μπάντα δεν ήθελε να είναι πολύ προφανές το video clip, οπότε καταλήξαμε σε μια πιο φανταστική οπτική σε στυλ '80s, με κακούς πολεμιστές του πάγου να εναντιώνονται σε παιχνίδια δωματίου».

Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα το hip-hop ντουέτο συνεργάστηκε με τους Royal Blood για μια νέα εκδοχή του κομματιού "The Ground Below", ενώ συμμετέχει και στο soundtrack του "Cyberpunk 2077".

  • SHARE
  • TWEET