M. Shadows: «To 60% των fans των Metallica έχει ακούσει μόνο το "Black Album"»

Ο frontman των Avenged Sevenfold θεωρεί πως οι πιστοί fans των Metallica θέλουν να ακούσουν λιγότερο παιγμένα κομμάτια

31/10/2017 @ 09:33

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο frontman των Avenged Sevenfold, M. Shadows, μίλησε για την τελευταία περιοδεία και την εμπειρία του συγκροτήματός του, στο πλευρό των Metallica.

«Aυτό που καταλαβαίνεις γρήγορα είναι πως όλα τα παράπονα και οι διαδικτυακές μουρμούρες που δημιουργούνται μετά από ένα μεγάλο show σε στάδιο, έχουν να κάνουν με το "Black Album". Μπορεί να παίξεις περίεργα πράγματα, μπορεί να παίξεις το "Master Of Puppets", αλλά όταν ακουστούν οι πρώτες νότες ενός κομματιού από το "Black Album", ο κόσμος… τρελαίνεται»

Και συνεχίζοντας:

«Το 60% του κοινού των Metallica είναι fans που έχουν μόνο το συγκεκριμένο δίσκο, κάτι που δεν γίνεται κατανοητό από τους hardcore οπαδούς. Για να κάνεις συναυλίες σε μεγάλα γήπεδα πρέπει να έχεις τουλάχιστον ένα δίσκο που να έχει παιχτεί από το ραδιόφωνο και να έχει αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο του κόσμου. Οι Μetallica έχουν το "Black Album"».

Καταλήγοντας:

«Είναι αλήθεια πως οι πιστοί fans των Metallica θέλουν να ακούσουν λιγότερο παιγμένα κομμάτια. Οι Metallica όμως παίζουν σε στάδια όταν πολλά άλλα metal συγκροτήματα της εποχής του "Black Album", πλέον κάνουν μικρά gigs σε clubs».

  • SHARE
  • TWEET