Και στην Ελλάδα το «εκρηκτικό» concert film των Rammstein

Το "Paris" θα προβληθεί σε 350 κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο

22/01/2017 @ 02:59

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, οι Rammstein αποκάλυψαν το νέο τους concert film με τίτλο "Paris", δίνοντας στην δημοσιότητα το -ενθουσιαστικό για τους θαυμαστές των εμπρηστικών show τους- γεμάτο φωτιά και κιθάρες πρώτο του trailer (δείτε το παρακάτω).

Πώς όμως θα μπορέσουν οι χιλιάδες θαυμαστές των Γερμανών να αισθανθούν την ένταση του μπάσου και την θέρμη της πύρινης σκηνικής παρουσίας τους στο σπίτι; Απλώς, φεύγοντας από αυτό και πηγαίνοντας στον κοντινότερο κινηματογράφο όπου θα παίζεται το εντυπωσιακό "Paris"!

Το φιλμ θα τύχει διεθνούς διανομής στους κινηματογράφους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, μιας και η Picturehouse Entertainment απέκτησε τα δικαιώματα προβολής του (εκτός Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας).

Προβολές έχουν κανονιστεί ήδη σε πάνω από 350 κινηματογραφικές αίθουσες ανά την υφήλιο και δύο από αυτές βρίσκονται στην χώρα μας (Village Cinemas στο Παγκράτι και στο The Mall). Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις σχετικές εξελίξεις στον ειδικά αφιερωμένο στην ταινία ιστότοπο.

Το υλικό που περιλαμβάνεται στην ταινία έχει βιντεοσκοπηθεί κατά τις δύο εμφανίσεις των Rammstein στο Παρίσι το 2012 και έχει αποκτήσει συνοχή χάρη στη δουλειά του αναγνωρισμένου σκηνοθέτη Jonas Akerlund, που έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με Blink-182, Satyricon, Madonna και Lady Gaga.

Μέσα στο 2017 αναμένεται και η κυκλοφορία του νέου δίσκου των Γερμανών industrial metallers, μετά την επταετή απουσία τους από τα στούντιο.

  • SHARE
  • TWEET