Paradise Lost: Διαθέτουν την εμφάνισή τους στο Roadburn όπου παίζουν ολόκληρο το "Gothic"

Δείτε το animation videoclip του "Shattered"

05/03/2021 @ 12:49

Η βρετανική gothic/doom metal μπάντα, Paradise Lost, αποφάσισε να διαθέση προς αγορά την εμφάνισή της στο Roadburn του 2016 μέσω της σελίδας τους στο Bandcamp

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστορική εμφάνισή τους οι Paradise Lost έπαιξαν για πρώτη φορά ολόκληρο το "Gothic", εορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα 25 έτη από την κυκλοφορία του, συμπληρώνοντας το σετ με κομμάτια από το "The Plague Within".

«Θυμάμαι το show για το "Gothic" στο Roadburn σαν μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά - από το απίστευτο κοινό επίδοξων growlers μέχρι το οπτικό κομμάτι του Costin που ανέβασε το show σε άλλο επίπεδο. Κάθε μια από τις οπτικοποιήσεις έγινε για να αλλάζει και να κινείται με τα κομμάτια του άλμπουμ καθώς το σετ εξελισσόταν. Πραγματικά έκανε την συναυλία μοναδική εμπειρία που θα μείνει στην μνήμη μου. Ο Walter και η ομάδα του Roadburn είναι θρύλοι και ήταν ευχαρίστησή μας και προνόμιο μας να παίξουμε ολόκληρο το άλμπουμ για πρώτη φορά σε αυτό το υπέροχο φεστιβάλ » δήλωσε ο Aaron Aedy κιθαρίστας των Paradise Lost.

Μέσω του Bandcamp, οι φίλοι της μπάντας θα μπορούν να κατεβάσουν έναντι αντιτίμου το ηχητικό του μέρους της συναυλίας, το οποίο περιλαμβάνει το "Gothic", ενώ στα πλαίσια προώθησης του δημοσίευσαν και ένα videoclip από το "Shattered" το οποίο έχει επιμεληθεί ο γνωστός εικαστικός Costin Chioreanu. Δείτε το εδώ

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρσι τον Νοέμβριο οι Paradise Lost πραγματοποίησαν ένα livestream show για το οποίο διαβάζετε εδώ, ενώ η συναυλία τους στην Αθήνα για την προώθηση του "Obsidian" έχει αναβληθεί για τις 3 Δεκεμβρίου του 2021.

  • SHARE
  • TWEET