Οι νέες κυκλοφορίες της 6ης Νοεμβρίου 2020

Μετρημένες πλην αξιόλογες προτάσεις μετά τον καταγισμό

06/11/2020 @ 20:34

Fates Warning - "Long Day Good Night"
Το απόσταγμα της συλλογικής βιογραφίας των Fates Warning.

Solstafir - "Endless Twilight Of Codependent Love"
Η πιο γλαφυρή ηχητική αναπαράσταση της Ισλανδίας στη δισκογραφία των Solstafir.

Wytch Hazel - "III: Pentecost"
Εικόνες Μεσαιωνικής Αγγλίας, με τη θρησκεία ως έμπνευση και οδηγό, από μια μπάντα άξια απόγονο του NWOBHM.

Hey Colossus - "Dances/Curses"
Αν και ανεξήγητα υποτιμημένοι, οι Hey Colossus δεν έχουν ανάγκη το hype για να παραδώσουν έναν ακόμα θαυμαστό rock δίσκο.

Alter Bridge - "Walk The Sky 2.0" (EP)
Οι Αμερικανοί ηγέτες του σύγχρονου heavy rock ήχου καλύπτουν τον χαμένο χρόνο με το νέο τραγούδι "Last Rites" συν έξι ζωντανές εκτελέσεις τραγουδιών από το περσινό "Walk The Sky".
Συνέντευξη Scott Phillips: «Μερικές φορές είναι καλό να μην μπορούν να σε κατηγοριοποιήσουν»

Neil Young & Crazy Horse - "Return To Greendale"
Ο αεικίνητος Καναδός θρύλος βγάζει στην αγορά ένα ακόμη ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ με τους Crazy Horse από το 2003 και την παρουσίαση της rock opera "Greendale" στην ολότητά της.

Jaded Star - "Realign"
Δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ μετά από μια πενταετία για τους συμπατριώτες μας Jaded Star. Την frontwoman Maxi Nil και τον κιθαρίστα Dane Constantine πλαισιώνουν πλέον ο μπασίστας Ιωάννης Δρες και ο ντράμερ Δημήτρης Ρουβέλας με κοινή θητεία στους War Dance, αλλά και ο κιμπορντίστας Άγγελος Βαφειάδης που συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια στις ζωντανές εμφανίσεις των θρυλικών Warlord.

Dark Quarterer - "Pompei"
Έβδομο στούντιο άλμπουμ (χωρίς να υπολογίζουμε το "Dark Quarterer XXV Anniversary" του 2012) για τους βετεράνους Ιταλούς progressive/epic metallers, που συμπληρώνουν φέτος τέσσερις δεκαετίες ύπαρξης.

Déluge - "Ægo Templo"
Οι Déluge προέρχοναι από το Metz της βορειοαναταλοκής Γαλλίας (μία ώρα δρόμος από το Λουξεμβούργο) και συνδυάζουν black metal και post-hardcore ήχους στη δεύτερη δουλειά τους που βγαίνει στην αγορά από την Metal Blade Records.

Lords Of Black - "Alchemy of Souls Part I"
Τέταρτο άλμπουμ για τους Μαδριλένους heavy/power metallers, που διαθέτουν στις τάξεις τους τον τελευταίο τραγουδιστή των Rainbow, Ronnie Romero, αλλά και τον ντράμερ των Firewind τα τελευταία εννέα χρόνια, Jo Nunez.

Eternal Idol - "Renaissance"
Δεύτερο άλμπουμ για τους symphonic power metallers του Fabio Lione (Angra, Rhapsody Οf Fire, Athena, Labyrinth), οι οποίοι χρωστούν το όνομά τους στο πρώτο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν οι Black Sabbath με τον Tony Martin πίσω απ' το μικρόφωνο.

Shattered Hope - "Vespers"
Νέο άλμπουμ μετά από έξι χρόνια για τους Αθηναίους funeral doom/death metallers με πέντε κομμάτια και συνολική διάρκεια που υπερβαίνει την μία ώρα.

Garmarna - "Forbundet"
Νέος δίσκος για τους Σουηδούς folk rock πρωτοπόρους, που βρίσκονται πλέον περισσότερες από δυόμισι δεκαετίες στα πράγματα.

  • SHARE
  • TWEET