Πρώτα δείγματα από τον νέο προσωπικό δίσκο του Tommy Lee

Δείτε τα video δύο τραγουδιών από το νέο άλμπουμ του ντράμερ των Motley Crue

05/06/2020 @ 13:10

O νέος προσωπικός δίσκος του Tommy Lee,  πρώτος μετά το "Tommyland" του 2005, θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου μέσω της Better Noise Music.

Ο ντράμερ των Motley Crue, εργαζόταν πάνω στο "Andro" όπως θα ονομάζεται ο δίσκος, τα τελευταία δύο χρόνια, δηλώνοντας πως αυτό το άλμπουμ «θα σας ωθήσει να αναθεωρήσετε σχεδόν όλα όσα ξέρετε για αυτόν και τις μουσικές του ασχολίες».

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα τα video δύο τραγουδιών από τον επερχόμενο δίσκο, των οποίων την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Fred Durst των Limp Bizkit.

Μπορείτε να δείτε το video του "Tops" με την συμμετοχή του ράπερ Push Push εδώ.

Ο Push Push δήλωσε σχετικά με αυτή τους την συνεργασία:

«Η συνεργασία μου με τον Tommy ήταν μια τρομερή ευκαιρία. Φρόντισε ώστε να νιώθω άνετα κατά τις ηχογραφήσεις, ελεύθερος να εκφραστώ δίχως περιορισμούς. Τα γυρίσματα του video ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Το "Knock Me Down" του οποίου το video μπορείτε να δείτε εδώ, περιλαμβάνει συμμετοχή από έναν ακόμη ράπερ, τον Killvein, ο οποίος με την σειρά του ανέφερε πως:

«Ήταν σπουδαία η συνεργασία μου με τον Tommy Lee. Είναι τρελό αν σκεφτείς πως μεγάλωσα ακούγοντας Motley Crue, οπότε ποτέ μου δεν θα είχα φανταστεί πως θα συνεργαζόμουν μαζί του».

Ο δίσκος, θα περιέχει συμμετοχές και από τους Mickey Avalon, King Elle Noir, Plya, Brooke Candy, Shotty Horroh, Lukas Rossi, Josh Todd και Pavin Mukhi.

Μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist παρακάτω:

Knock Me Down
You Fancy
Ain’t Tellin’ Me Nothing
SOMA COMA
When You Were Mine
Hot Fudge Sundae
Caviar On A Paper Plate
Leave Me Alone
Demon Bitches
P.R.E.T.T.Y
Tops
Make This Storm
Make It Back

  • SHARE
  • TWEET