Νέα τραγούδια από Disturbed, Shame, Dark Tranquillity κ.ά.

Ακούστε, επίσης, νέο υλικό από Mike Shinoda, The Ocean, Matt Berninger και Onsegen Ensemble

11/09/2020 @ 13:59

Η μουσική επικαιρότητα, αν και φτάνουμε στα μέσα Σεπτεμβρίου συνεχίζει ακάθεκτη. Έτσι, εκτός από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας, μια σειρά από καλλιτέχνες δημοσιοποίησαν νέα τραγούδια, που είτε αποτελούν προπομπό επερχόμενων κυκλοφοριών, είτε αποτελούν νέο υλικό έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε νέα μουσική από τους Mike Shinoda, Dark Tranquillity, Shame, The Ocean, Matt Berninger, Onsegen Ensemble και Disturbed.

mike-shinoda

Ο Mike Shinoda των Linkin Park, συνεχίζει να μένει παραγωγικός αυτήν την περίοδο. Έτσι, χτες ανακοίνωσε την κυκλοφορία του "Dropped Frames vol. 3", δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα το πρώτο κομμάτι, ονόματι "License To Waltz", το οποίο περιέχει μια ιδιαίτερη προσέγγιση στο κλασικό θέμα "Waltz Of The Flowers" του Tchaikovsky. Ο δίσκος, που διαδέχεται τα "Dropped Frames vol. 1" και "Dropped Frames vol. 2" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα οι Linkin Park κυκλοφόρησαν μια συλλεκτική επανέκδοση του κλασικού "Hybrid Theory" που περιείχε το ακυκλοφόρητο "She Couldn't".

shame

Οι  ανερχόμενοι Βρετανοί post-punks Shame, επιστρέφουν με νέο τραγούδι δύο χρόνια μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο τους "Songs Of Praise". Το "Alphabet", που μπορείτε να το ακούσετε εδώ, συνοδεύει την ανακοίνωση της μπάντας για την επιστροφή στη σκηνή, συγκεκριμένα στο Electric Brixton στο Λονδίνο. Υπενθυμίζουμε πως το "Songs Of Praise" συμπεριλαμβάνεται στα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς του.

the-ocean-collective

H post-metal κολλεκτίβα των The Ocean, αποκάλυψε άλλο ένα δείγμα από το επερχόμενο "Phanerozoic II" για το τραγούδι "Pleistocene" .Έχουν προηγηθεί η ανακοίνωση του νέου τους δίσκου και τη δημοσιοποίηση του πρώτου δείγματος για το "Jurassic | Cretaceous", η δημοσιοποίηση του "Oligocene", δεύτερου single της μπάντας, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο προκάτοχος του νέου δίσκου, το "Phanerozoic I: Paleozoic", συμπεριλαμβάνεται στους 30 καλύτερους δίσκους του 2018, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική μας ομάδα.

matt-berninger

Ο frontman των The National, Matt Berninger, κυκλοφόρησε άλλο ένα δείγμα προάγγελο του νέου, πρωτου του προσωπικού δίσκου. Μπορείτε να ακούσετε το "One More Second" εδώ, που διαδέχεται το "Distant Axis", δεύτερο δείγμα μετά το ομώνυμο, από τον επερχόμενο "Serpentine Prison", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου, δύο εβδομάδες μετά την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του.

dark-tranquillity

Νέο κομμάτι από τη σουηδική μελωδική death metal μπάντα, Dark Tranquillity, κυκλοφόρησε με τίτλο "Phantom Days". Η σύνθεση αυτή θα περιέχεται στο επερχόμενο άλμπομ τους,"Moment", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου και θα είναι το πρώτο με τους νέους κιθαρίστες Christopher Amott και Johan Reinholdz. Ακούστε το εδώ.

onsegen-ensemble

Η ψυχεδελική progressive rock μπάντα από τη Φινλανδία, Onsegen Ensemble, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του "Duel", την κριτική του οποίου βρίσκετε εδώ, με τίτλο "Fear" από τη Svart Records στις 20 Νοεμβρίου. Ακούστε το πρώτο δείγμα, "Stellar", εδώ.

disturbed

Οι Disturbed μοιράστηκαν με το κοινό την εκδοχή τους στο κομμάτι του Sting με τίτλο “If I Ever Lose My Faith In You”, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ. Οι Αμερικανοί επιστρέφουν με μια ακόμα διασκευή μετα το "Sound Of Silence", η οποία γνώρισε πρωτοφανή αναγνώριση. Τον Ιούλιο του 2021 η μπάντα θα βγει σε ευρωπαϊκή περιοδεία γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από το "The Sickness".

  • SHARE
  • TWEET