Οι Metallica πραγματοποίησαν ακουστικό live stream με εκπλήξεις

Το show μεταδόθηκε ζωντανά στις 14 Νοεμβρίου στα πλαίσια του "Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction"

16/11/2020 @ 11:07

Οι Metallica πραγματοποίησαν μια live εμφάνιση, η οποία μεταδόθηκε στις 14 Νοεμβρίου στα πλαίσια του "Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction" από τη βάση της μπάντας στο San Rafael, California.

Στο live stream αυτό η αμερικανική μπάντα έπαιξε ένα ακουστικό και ένα ηλεκτρικό σετ. Στο ακουστικό οι James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett και Robert Trujillo απέδωσαν εναλλακτικές ακουστικές εκτελέσεις των "Blackened", "Creeping Death", "The Unforgiven", "Now That We're Dead", "Nothing Else Matters" και "All Within My Hands", καθώς και διασκευές των "When A Blind Man Cries" από τους Deep Purple και "Turn The Page" του Bob Seger. Στο ηλεκτρικό σετ παίχτηκε μια διαφορετική εκδοχή του "Disposable Heroes" και το "Wasting My Hate", για πρώτη φορά από το 2011, καθώς και τα "For Whom The Bell Tolls", "Master Of Puppets" και "Enter Sandman", μαζί με την διασκευή του παραδοσιακού κομματιού "The House Of The Rising Sun".

Μαζί με τους Metallica στο show εμφανίστηκαν ο πολυοργανίστας Avi Vinocur και ο πληκτράς Henry Salvia. Επίσης, οι γιοί των Hetfield και Ulrich, έκαναν δεύτερα φωνητικά και έπαιξαν κρουστά στο "All Within My Hands".

Δείτε την εναλλακτική εκτέλεση του "Disposable Heroes" εδώ και την ακουστική εκτέλεση του "Blackened" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET