Επετειακές livestream συναυλίες ανακοίνωσαν οι Metallica

Το θρυλικό σχήμα θα μεταδόσει διαδικτυακά τις δύο επικείμενες εμφανίσεις του στο San Francisco

10/12/2021 @ 13:53

Οι Metallica αποκάλυψαν πως σκοπεύουν να μεταδόσουν διαδικτυακά τις δύο εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν στο San Francisco στις 17 και 19 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το θρυλικό σχήμα θα παρουσιάσει τις δύο επετειακές συναυλίες με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από τη σύστασή του, ως livestream μέσω των Prime Video και Amazon Music.

Κατά αυτό τον τρόπο, οπαδοί της μπάντας από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις, ήδη sold out, εμφανίσεις μέσω των δύο πλατφορμών της Amazon, σε κάθε συμβατή συσκευή.

Οι εν λόγω συναυλίες θα διαφέρουν αισθητά από τις αντίστοιχες προ δεκαετίας στο Fillmore, ενώ αναμένονται να εμφανιστούν επί σκηνής καλεσμένοι έκπληξη, μετξαύ των οποίων και πρώην μέλη του συγκροτήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τις εν λόγω εκδηλώσεις και όχι μόνο, μπορείτε να ανατρέξετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Επιπρόσθετα, το συγκρότημα αναμένεται να προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων στο κοινό του την ερχόμενη εβδομάδα στο San Francisco, υπό τη γενικότερη ονομασία "Metallica San Francisco Takeover", για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Υπενθυμίζεται πως το "Black Album" συμπλήρωσε φέτος 30 χρόνια από την κυκλοφορία με τους Metallica να το εορτάζουν με μια πλούσια επανέκδοση, το επιβλητικό άλμπουμ διασκευών "The Metallica Blacklist" καθώς και με την κυκλοφορία ενός σχετικού λευκώματος.

  • SHARE
  • TWEET