John Paul Jones, Nancy Wilson, Krist Novoselic και Pink στις συναυλίες για τον Taylor Hawkins

Οι all-star εμφανίσεις στη μνήμη του Taylor Hawkins θα πραγματοποιηθούν σε Λονδίνο και Los Angeles τον προσεχή Σεπτέμβριο

22/06/2022 @ 10:47

Ο John Paul Jones (Led Zeppelin), η Nancy Wilson (Heart), ο Krist Novoselic (Nirvana), ο συνεργάτης των Queens Of The Stone Age, Alain Johannes, και η P!nk είναι μεταξύ των νεότερων ονομάτων που έχουν επιβεβαιωθεί για να εμφανιστούν στις συναυλίες εις μνήμην του Taylor Hawkins.

Οι all-star αυτές εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Wembley του Λονδίνου και στις 27 Σεπτεμβρίου στο The Kia Forum στο Los Angeles.

Οι καλλιτέχνες που έχουν προγραμματιστεί για την παράσταση στο Los Angels είναι ο Gene Simmons (Kiss), ο Nikki Sixx (Motley Crue), η Joan Jett, ο Chad Smith, οι Geddy Lee και ο Alex Lifeson των Rush, οι Brian May και Roger Taylor των Queen, ο Stewart Copeland (Police), ο Josh Homme, όπως και ο Wolfgang Van Halen. Μια επιλογή τόσο μεγάλη όσο και τα παιχνίδια στο casino online NetBet.

Τα ονόματα που είχαν επιβεβαιωθεί προηγουμένως για τη συναυλία στο Λονδίνο ήταν οι Geddy Lee, Alex Lifeson, Brian May, Roger Taylor, Stewart Copeland, Josh Homme, Chrissie Hyde, Wolfgang Van Halen και πολλοί άλλοι.

Οι Dave Grohl, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear και Rami Jaffee θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί με την οικογένεια Hawkins για να τιμήσουν τη μουσική, τη ζωή και την αγάπη για τον πατέρα, σύζυγο και αδελφό τους, παρουσιάζοντας τα "Taylor Hawkins tribute concerts".

Μια από τις πιο σεβαστές και αγαπημένες μορφές της σύγχρονης μουσικής, το μοναδικό ταλέντο και η σαγηνευτική προσωπικότητα του Taylor τον έκαναν αγαπητό σε εκατομμύρια θαυμαστές του, καθώς και σε φίλους, συναδέλφους και άλλα μουσικά είδωλα σε όλο τον κόσμο. Τόσο οι fans  του, όσο και μουσικοί τους οποίους o ίδιος θαύμαζε, θρήνησαν την απώλεια του στις 25 Μαρτίου, μέσω διαφόρων αφιερωμάτων. Τα Taylor Hawkins tribute concerts θα συγκεντρώσουν πολλούς από αυτούς τους καλλιτέχνες, καθώς και την οικογένεια Hawkins, και, φυσικά, τους συνοδοιπόρους του στους Foo Fighters, για να γιορτάσουν τη μνήμη και τη φήμη του ως ένας παγκοσμίου φήμης θρύλος της rock, ερμηνεύοντας τα τραγούδια που ο Taylor αγάπησε και αυτά που ο ίδιος ζωντάνεψε.

Ο Taylor Hawkins εντάχθηκε στους Foo Fighters το 1997. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί με το συγκρότημα κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την υποστήριξη του "The Colour & The Shape". Έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με τους Foo Fighters στο "There's Nothing Left To Lose" του 1999, ενώ έκτοτε εμφανίστηκε σε κάθε επόμενο άλμπουμ των Foo Fighters, μεταξύ των οποίων τα  "One By One", "In Your Honor" (στο οποίο ανέλαβε και χρέη τραγουδιστή, για πρώτη φορά, στο "Cold Days In The Sun"), "Echoes, Silence, Patience & Grace", "Wasting Light", "Sonic Highways", "Concrete & Gold" (στο οποίο επίσης τραγούδησε ο ίδιος στο κομμάτι "Sunday Rain") και "Medicine At Midnight". Ως μέλος των Foo Fighters, ο Hawkins ήταν 15 φορές νικητής βραβείων Grammy και μέλος του Rock & Roll Hall of Fame.

Photo credit: Ben Houdijk / Shutterstock.com

  • SHARE
  • TWEET