Πρώτο δείγμα από το soundtrack του John Carpenter για το "Halloween Kills"

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας

18/08/2021 @ 12:29

Ο John Carpenter, σε συνεργασία με τον γιό του Cody καθώς και τον Daniel Davies, έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα από το soundtrack του επερχόμενου "Halloween Kills".

Συγκεκριμένα, το soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας του David Gordon Green, στην οποία θα πρωταγωνιστεί εκ νέου η Jamie Lee Curtis, θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου μέσω της Sacred Bones Records, ανήμερα της πρεμιέρας του φίλμ στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ως πρώτο δείγμα από το άλμπουμ, ο Carpenter κυκλοφόρησε το "Unkillable", το οποίο κινείται στο γνώριμο σκοτεινό synth ύφος του θρύλου του κινηματογράφου και που μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Ο εμβληματικός σκηνοθέτης και μουσικός παραμένει ιδιαίτερα δραστήριος το τελευταίο χρονικό διάστημα, αφού νωρίτερα μες τον Αύγουστο συνεργάστηκε με τους Chvrches, με κάθε πλευρά να κάνει remix κομμάτια της άλλης, ενώ τον Μάιο κυκλοφόρησε τον τρίτο του προσωπικό δίσκο, ονόματι "Lost Themes III: Alive After Death".

Επιπρόσθετα, μπορείτε να δείτε το πλήρες trailer του "Halloween Kills" εδώ, ενώ σημειώνεται πως το άκρως επιτυχημένο reboot του ιστορικού horror franchise που ξεκίνησε με την ομότιτλη ταινία του 2018, θα συνεχιστεί και σε τρίτο σκέλος, με την ταινία "Halloween Ends" να αναμένεται στις 14 Οκτωβρίου το 2022.

Υπενθυμίζεται πως το "Halloween" του 2018 περιλαμβάνεται επιλέχθηκε από το Rocking ως μια από τις ταινίες τρόμου που ξεχώρισαν την προηγούμενη δεκαετία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του soundtrack.

01. Logos Kill
02. Halloween Kills (Main Title)
03. The Myers House
04. First Attack
05. Stand Off
06. Let It Burn
07. He Appears
08. From the Fire
09. Strodes at the Hospital
10. Cruel Intentions
11. Gather the Mob
12. Rampage
13. Frank and Laurie
14. Hallway Madness
15. It Needs to Die
16. Reflection
17. Unkillable
18. Payback
19. Michael’s Legend
20. Halloween Kills (End Titles)

  • SHARE
  • TWEET