Bruce Dickinson: «Οι Iron Maiden έχουν επιστρέψει στο στούντιο»

Η ιστορική μπάντα ενημέρωσε τους οπαδούς για τις εξελίξεις την τρέχουσα περίοδο

01/10/2020 @ 12:59

Οι Iron Maiden, εξέδωσαν ένα ολιγόλεπτο video, στο οποίο, ο εμβληματικός frontman, Bruce Dickinson, ενημερώνει τους οπαδούς γύρω από τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της μπάντας.

Συγκεκριμένα, ο Dickinson, ανέφερε:

«Διανύουμε όλοι μια ιδιαίτερη (σ.σ. "torrid") περίοδο. Όλοι στον κόσμο, και οι Iron Maiden. Είναι πολύ, πολύ ενοχλητικό.

Παρ' όλα αυτά, έχουμε σχέδια. Στο ενδιάμεσο με τι ασχολούμαστε; Λοιπόν, συνθέτουμε λιγάκι. Είμαι σε επαφές με τον Steve (Harris). Δουλεύουμε μαζί, λίγο στο στούντιο.

Όμως δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί τότε θα πρέπει να με σκοτώσουν.

Όλο μας το επιτελείο είναι σε συνεργασία. Προφανώς, έπειτα από την ακύρωση και τον επαναπρογραμματισμό των συναυλιών, οι ζωές μας έχουν ακυρωθεί τρόπον τινά. Η φοβερή μας ομάδα θα βρίσκεται στο πλευρό μας, όποτε είναι η στιγμή να ξαναβγούμε στον δρόμο.

Στο μεταξύ, είμαστε όλοι ανυπόμονοι να επιστρέψουμε. Δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Είμαστε καλά και στο κοντινό μέλλον αναμένονται σπουδαία πράγματα».

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Iron Maiden, "The Book Of Souls", συγκαταλέγεται και στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Iron Maiden

Τα πάντα για τους Iron Maiden

The Rocking '10s: Οι συναυλίες της δεκαετίας στη χώρα μας

Επετειακή επανέκδοση για τα 40 χρόνια του "Iron Maiden"

  • SHARE
  • TWEET