Πώς να γίνεις ο επόμενος κιθαρίστας των Iced Earth

Μάθε τους λόγους της αποχώρησης του Troy Seele και πάρε την θέση του – αν μπορείς...

22/08/2016 @ 14:19

Μετά από δέκα περίπου χρόνια κοινής πορείας, ο Troy Seele αποχωρεί από τους Iced Earth. Σε ανακοίνωσή του, ο κιθαρίστας επικαλείται οικογενειακούς λόγους, καθώς είναι γνωστό ότι έχει ένα παιδί διαγνωσμένο με αυτισμό.

«Πάντα πίστευα ότι η οικογένεια έρχεται πρώτη και τώρα ήρθε η ώρα να εστιάσω σε αυτήν. Ο απαιτητικός τρόπος ζωής του να είσαι μέλος μιας επαγγελματικής heavy metal μπάντας δεν είναι πλέον επιλογή για μένα. Γνωρίζοντας ότι το συγκρότημα κατευθύνεται προς έναν νέο δίσκο και έναν κύκλο ζωντανών εμφανίσεων, νομίζω πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποτραβηχτώ», φέρεται να λέει στην ανακοίνωση των Αμερικανών ο Seele.

Και κλείνει, ευχαριστώντας: «Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον Jon και τα παιδιά για την μουσική και τις εκπληκτικές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ και τους φίλους της μπάντας για την κατανόηση και την υποστήριξη».

Ο τραγουδιστής των Iced Earth, Stu Block, σχολιάζει σχετικά με την αποχώρηση του Seele: «Είναι πολύ λυπηρό που φεύγει ο Troy. Θα μας λείψει και πάντα θα θεωρείται οικογένειά μας. Του έυχομαι καλή τύχη σε ό,τι κάνει».

Ο Jon Schaffer, ο ιδρυτής των Iced Earth, δηλώνει: «Ο Troy υπήρξε καλός φίλος πριν γίνει μέλος της ομάδας και πάντα θα παραμείνει. Κατανοώ και σέβομαι την απόφασή του. Μοιραστήκαμε κάποιες από τις πιο καταπληκτικές στιγμές της ζωής μας. Γελάσαμε πολύ και γελούσαμε συχνά. Να είσαι καλά αδερφέ. Όλοι μας σου ευχόμαστε τα καλύτερα».

Η τελευταία εμφάνιση του Troy Seele στην σκηνή ως μέλος των Iced Earth θα γίνει στο Knotfest στις 16 Οκτωβρίου.

Ένα πολύ ενδιαφέρον τμήμα της ανακοίνωσης του συγκροτήματος έρχεται στο τέλος της σχετικής ανάρτησης στην σελίδα του στο Facebook (δείτε την παρακάτω), όπου δίνεται η ευκαιρία «σε όποιον νομίζει ότι διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να σταθεί στο στούντιο και στην σκηνή με τους Iced Earth», να στείλει ένα video και τα στοιχεία επικοινωνίας του σε σχετικό σύνδεσμο.

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να γίνεις ο επόμενος κιθαρίστας των Iced Earth, στείλε το video και τα στοιχεία σου εδώ.

  • SHARE
  • TWEET