Dee Snider για Jon Schaffer: «Αποτελεί ντροπή για την metal κοινότητα»

Ολομέτωπη επίθεση του frontman των Twisted Sister έπειτα από την παραδοχή του Schaffer για την ενοχή του

19/04/2021 @ 11:08

Ο Dee Snider με μια σειρά από tweets επιτέθηκε ολομέτωπα εναντίον του Jon Schaffer, δύο μέρες έπειτα από την παραδοχή του τελευταίου για την ενοχή του αναφορικά με την εισβολή στο Καπιτώλιο των Η.Π.Α..

Υπενθυμίζουμε πως στην ομολογία του, ο frontman των Iced Earth παραδέχθηκε την ανάμειξη του με την ακροδεξιά παραστρατιωτική οργάνωση των Oath Keepers, έπειτα από την αρχική του διάψευση, ενώ αναμένεται να εκτίσει μειωμένη ποινή ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τις αρχές.

Ο Snider, παρατηρώντας τις εξελίξεις, κοινοποίησε το ρεπορτάζ του CNN στον προσωπικό του λογαριασμό, περιλαμβάνοντας το ακόλουθο μήνυμα:

«Αυτό το σκουπίδι (σ.σ. "piece of sh*t") αποτελεί ντροπή για τη metal κοινότητα. Αρχικά μας ντροπιάζει με τις τρομοκρατικές του ενέργειες στην πρωτεύουσα, και στη συνέχεια γίνεται ρουφιάνος (σ.σ. "becomes a rat") εναντίον των ίδιων των ανθρώπων του, για να λάβει ως αντάλλαγμα μικρότερη ποινή.

Φέρσου σαν άνδρας! Αν προβείς σε έγκλημα, δέξου την ποινή».

Στη συνέχεια, ως απάντηση σε σχόλιο που ανέφερε πως ο Schaffer είχε το θάρρος να υποστηρίξει τα πιστεύω του, ο Snider ανέφερε:

«Πως νιώθεις που ήταν ο πρώτους που δήλωσε ένοχος και που συνεργάστηκε με τους Ομοσπονδιακούς για να μειώσει την ποινή του; Δεν θα ονόμαζα κάτι τέτοιο ως υπεράσπιση κάποιων πιστεύω».

Μπορείτε να ανατρέξετε σε έναν οδηγό δισκογραφίας για τον Dee Snider εδώ, εώ αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό και ο Danko Jones τοποθετήθηκε δημόσια εναντίον των πράξεων του Schaffer, χαρακτηρίζοντας τον μεταξύ άλλων ως εθνικιστή και τους Iced Earth ως μια κάκιστη μπάντα, με τα πρώην μέλη του Schaffer να μην φεύγουν από το στόχαστρο του μουσικού.

  • SHARE
  • TWEET