Ακουστικό σετ από τους Foo Fighters στο φεστιβάλ Save Our Stages

Πρόκειται για ένα εικονικό φεστιβάλ για την οικονομική ενίσχυση των χώρων συναυλιών και εκδηλώσεων της Αμερικής

19/10/2020 @ 10:11

Οι Foo Fighters έπαιξαν ένα σύντομο ακουστικό σετ για το εικονικό φεστιβάλ Save Our Stages.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η αμερικανική rock μπάντα συμμετείχε στο φεστιβαλ Save Our Stages, το οποίο διοργανώθηκε από τον Εθνικό Ανεξάρτητο Σύλλογο Χώρων Εκδηλώσεων και το YouTube με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, αλλά και την οικονομική - και όχι μόνο - υποστήριξη των χώρων εκδηλώσεων που έχουν οδηγηθεί στο κλείσιμο λόγω των μέτρων καταστολής της πανδημίας.

Σε αυτό το εικονικό φεστιβάλ συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Black Pumas, η Phoebe Bridgers, οι Rise Against, οι Portugal. The Man και η Miley Cyrus. Από το χώρο της rock, την παράσταση έκλεψε η εμφάνιση των Foo Fighters, οι οποίοι έστησαν ένα ακουστικό show, με τα "Skin And Bones", "My Hero", "These Days", "Times Like These" και "Everlong".

Ο frontman του συγκροτήματος, Dave Grohl, μίλησε για την ανάγκη στήριξης των μικρότερων club και χώρων εκδηλώσεων και συναυλιών.

«Αυτές οι αναμνήσεις και οι εμπειρίες που είχαμε εδώ μας άλλαξαν τη ζωή και μας ενέπνευσαν να παίξουμε μουσική. Μόνο να φανταστώ μπορώ πως υπάρχουν εκεί έξω εκατομμύρια κόσμου σαν και μας που έκαναν το ίδιο και έκαναν τις ζωές τους καλύτερες» δήλωσε ο Grohl.

Μπορείτε να δείτε εδώ την εμφάνιση των Foo Fighters στο Save Our Stages.

  • SHARE
  • TWEET