Οι Fates Warning δεν θα κυκλοφορήσουν άλλους νέους δίσκους

Ο τραγουδιστής Ray Alder επιβεβαίωσε τη σχετική φημολογία σε συνέντευξή του

11/08/2023 @ 15:14

Όπως φαίνεται, η απόφαση των Fates Warning να σταματήσουν να κυκλοφορούν νέους δίσκους, είναι πλέον επίσημη.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής του εμβληματικού progressive rock/metal σχήματος, Ray Alder, επιβεβαίωσε τη σχετική φημολογία σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μιλώντας στο πιο πρόσφατο τεύχος του Prog Magazine στα πλαίσια της κυκλοφορίας του προσωπικού του δίσκου "II", o Alder ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εάν οι Fates Warning δεν σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν άλλους νέους δίσκους, τότε χρειάζομαι ένα μέσο έκφρασης. Δεν θέλω να ενταχθώ σε άλλη μπάντα, οπότε μια σόλο καριέρα φαντάζει ως το πιο λογικό πράγμα».

Εμβαθύνοντας, ο frontman δήλωσε:

«O Jim (Matheos) λέει πως δεν θέλει να γράψει άλλη νέα μουσική για τη μπάντα. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει, δεν ξέρω, θα πρέπει να μιλήσεις μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν άλλες συναυλίες. Οι Fates Warning δεν διαλύονται. Απλώς σημαίνει πως δεν θα υπάρχει άλλη νέα μουσική. Και χρειάζομαι ένα τρόπο να εκφραστώ. Η μουσική είναι στη ζωή μου για πάνω από 30 χρόνια».

Ο πιο πρόσφατος δίσκος των Fates Warning είναι το "Long Day Good Night" του 2020, που αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς.

  • SHARE
  • TWEET