Fates Warning: Νέο single από τον επερχόμενο δίσκο τους

Το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το lyric video του "Now Comes The Rain"

08/10/2020 @ 10:25

Οι Fates Warning αποκάλυψαν ένα νέο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα το video του "Now Comes The Rain", που όπως και το πρώτο single, Scars", θα περιέχονται στο "Long Day Good Night", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Σχολιάζοντας το ύφος του δίσκου, ο τραγουδιστής των Fates Warning, Ray Alder, ανέφερε:

«Τα στυλ των κομματιών διαχωρίζουν αυτόν τον δίσκο από τους προηγούμενους μας. Υπάρχουν τραγούδια με ηλεκτρονικές πινελιές καθώς και μερικά με πιο απλό ρυθμό, για εμάς τουλάχιστον. Υπάρχουν όμως και πραγματικά heavy κομμάτια. Προσπαθήσαμε να παρέχουμε στους ακροατές μια ποικιλία, σε αντίθεση με ένα δίσκο που ηχεί ίδιος από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όπως με όλους τους δίσκους, τίποτα δεν έρχεται εύκολο. Απαιτεί μια διαδικασία να μεταβείς από μια ιδέα σε ένα ολοκληρωμένο τραγούδι. Μερικές φορές νομίζεις πως έχεις τελειώσει, και βρίσκεις ένα λάθος και ξεκινάς από την αρχή. Δεν δουλεύει πάντα κάτι τέτοιο, αλλά οφείλεις να προσπαθείς ώστε στο τέλος να μπορείς να πεις πως έκανες ό,τι μπορούσες για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, θα έλεγα πως αυτός ο δίσκος αντιπροσωπεύει όλα τα χρόνια τα οποία είμαστε μαζί με τον Jim (Matheos)».

Υπενθυμίζουμε πως ο προκάτοχος του "Long Day Good Night", "Theories Of Flight", συμπεριλαμβάνεται στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας του, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

  • SHARE
  • TWEET