Οι Scorpions γιορτάζουν την πεντηκοστή τους επέτειο με νέο studio δίσκο και περιοδεία

Οι Γερμανοί συμπληρώνουν 50 χρόνια ύπαρξης και το γιορτάζουν όπως πρέπει

18/08/2014 @ 10:41
Οι Scorpions κλείνουν 50 χρόνια ύπαρξης το 2015 και θα το γιορτάσουν με νέο στούντιο δίσκο καθώς επίσης και με επετειακή περιοδεία. Περισσότερες λεπτομέρειες περί αυτών πρόκειται να μας αποκαλύψουν στο προσεχές μέλλον.

Σχετικά με το γεγονός ότι συνεχίζουν παρά την «αποχαιρετιστήρια» περιοδεία τους, ο Klaus Meine είχε δηλώσει στο Deutsche Welle τον περασμένο Ιούλιο:

«Όταν ξεκινάς μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία που θα κρατήσει τρία χρόνια, έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Δεν το φανταζόμασταν καν ότι θα περνούσε τόσο γρήγορα αυτή η μεγάλη χρονική περίοδος. Όσο πιο πολύ πλησίαζε το τέλος -το Μόναχο, τον Δεκέμβριο του 2012- τόσο πιο πολύ αισθανόμασταν ότι δεν ήταν αυτό το τέλος.»

«Υπήρχαν τόσο πολλές εικόνες στο μυαλό μας και ερωτήσεις στις καρδιές μας. Όλα όσα συνέβησαν στις 200 αυτές συναυλίες ήταν πολύ έντονα. Στέκεσαι στη σκηνή και βλέπεις κάτω πολλούς οπαδούς. Μερικοί είναι πολύ νέοι. Σου λένε ότι σε βλέπουν πρώτη φορά και ρωτάνε πότε θα σε ξαναδούν... Είναι φανταστικό να εμπνέεις τρεις γενιές. Διασκεδάζαμε όλοι πάρα πολύ για να παρατήσουμε τις κιθάρες.»
  • SHARE
  • TWEET