O Eric Burdon στο "Μουσικό Κουτί" της ΕΡΤ1

Στην φετινή πρεμιέρα της δημοφιλούς μουσικής εκπομπής ο θρυλικός frontman των Animals

23/09/2021 @ 17:14

Κεντρικός καλεσμένος στην πρεμιέρα της δημοφιλούς μουσικής εκπομπής "Μουσικό Κουτί" για την φετινή σεζόν είναι ο Eric Burdon.

Έχοντας εδώ και χρόνια ισχυρούς δεσμούς με την χώρα μας, ο θρυλικός frontman των Animals φιλοξενείται από τον Νίκο Πορτοκάλου και την Ρένα Μόρφη την επόμενη Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου στις 23.00, στην τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ1.

Στην εκπομπή που την περασμένη χρονιά κέρδισε μεγάλο μέρος του μουσικόφιλου κοινού με την συνολική προσέγγισή της, θα συμμετέχουν ακόμη ο Θωμάς Κωνσταντίνου των ΤΑΚΙΜ και η ερμηνεύτρια Σεμέλη Παπαβασιλείου.

Ο 80χρονος πλέον Burdon είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την τελευταία του ζωντανή εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Ηρώδειο, βασιζόμενος στο πλούσιο ρεπερτόριό του με τους Animals.

Στα πλαίσια του Rockwave Festival το 2014, είχε συμπράξει επί σκηνής με τον Γιάννη Χαρούλη, παρουσιάζοντας σε ακουστικές εκτελέσεις το "Black Dog" σε συνδυασμό με τα "Εκατόφυλλα", και την "Μαύρη Πεταλούδα" ενωμένη με το "Paint It Black" των Rolling Stones.

Όπως διαφαίνεται από το σχετικό trailer, θα πρέπει να αναμένουμε στους δέκτες μας αρκετές από τις μεγάλες στιγμές του θρυλικού rocker, με έντονο άρωμα από την μουσική παράδοση της χώρας μας.

  • SHARE
  • TWEET