Δείτε το live video των Enslaved για το "Fenris"

Το νορβηγικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει τετραπλή κυκλοφορία βασισμένη στα περσινά του live-streams

31/05/2021 @ 13:20

Οι Enslaved έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο live video για το κλασικό τους τραγούδι "Fenris".

Η εκτέλεση του κομματιού περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "Chronicles Of The Northbound (Cinematic Tour 2020)", που αποτελεί μέρος μιας επικείμενης τετραπλής live κυκλοφορίας από τη Nuclear Blast στις 25 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, το σπουδαίο νορβηγικό progressive black metal συγκρότημα θα κυκλοφορήσει τα "The Rise Of Ymir", "Chronicles Of The Northbound", "Below The Lights" και "Utgard - The Journey Within", με την κάθε εμφάνιση να έχει ηχογραφηθεί το 2020 στα πλαίσια της live-stream περιοδείας που πραγματοποίησε το συγκρότημα.

Η πρώτη εμφάνιση, έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο στο Verftet Online Music Festival, με τις υπόλοιπες να αποτελούν συνεργασία της μπάντας με τα φεστιβάλ Roadburn, Beyond The Gates και Summer Breeze αντίστοιχα.

Όσον αφορά το "Chronicles Of The Northbound", από το οποίο είναι παρμένη η εκτέλεση του "Fenris", την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, το setlist ήταν επιλεγμένο βάσει ψηφοφορίας των οπαδών, με το συγκρότημα να αναφέρει:

«Το "Fenris" (που περιλαμβάνεται στο κλασικό άλμπουμ της μπάντας, "Frost" του 1994) είναι παρόν στις εμφανίσεις μας για κοντά 30 χρόνια και παραμένει ένα σπουδαίο τραγούδι που απολαμβάνουμε να παίζουμε ζωντανά. Είναι ένα δυναμικό τραγούδι που στιχουργικά αναφέρεται στην διάθεση να απελευθερώσεις την εσωτερική σου ενέργεια και να μην την αιχμαλωτίσεις. Οι συνέπειες θα είναι μοιραίες αν κρατήσεις αιχμάλωτο τον λύκο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας λύκο και απολαύστε!»

Μπορείτε να διαβάσετε την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Ζαμπάρα ο Ivar Bjornson με αφορμή τόσο το περσινό, εξαιρετικό άλπουμ των Enslaved, "Utgard", όσο και την προαναφερθείσα κινηματογραφική τους περιοδεία εδώ.

  • SHARE
  • TWEET