Brian Tatler (Diamond Head): «Οι διασκευές των Metallica έκαναν μεγάλη χάρη στην μπάντα»

Οι Diamond Head διασκευάζουν το "No Remorse" των Metallica στην επανέκδοση του "Lightning To The Nations"

27/11/2020 @ 16:54

Ο κιθαρίστας των Diamond Head, Brian Tatler, σχολίασε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Tatler's Tales" τις διασκευές των Metallica σε κλασικά κομμάτια της μπάντας του.

«Είναι εξαιρετικές. Είναι πιο δυνατές και λίγο πιο γρήγορες από τις εκδοχές των Diamond Head. Είναι κολακευτικό. Το 1984, νομίζω, (οι Metallica) νομίζω ήταν η πρώτη μπάντα που διασκεύασε κομμάτι μας, το "Am I Evil"» είπε ο Tatler.

«Τα πάντα είναι πολύ καλά - αρκετά πιστά στην αυθεντική εκτέλεση, αλλα λίγο πιο μοντέρνα, πιο σκληρά, πιο επιθετικά. Έχουν μεγαλυτερη δύναμη. Φανταστικά. Έκαναν μεγάλη χάρη στην μπάντα».

Ο κιθαριστας των Diamond Head, οι οποίοι ήταν μεγάλλη επιρροή για τους Metallica, συνέχισε: «Τα χρήματα που λαμβάνω από τα δικαιώματα των κομματιών, αλλά και των διασκευών των Metallica μου αρκουν για να ζήσω. Είναι το μεγαλύτερο εισόδημα για μένα. Μου δίνει την ελευθερία να κάνω ό,τι μου αρέσει».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια επανηχογραφημένη έκδοση του "Lightning To The Nations", η οποία περιέχει και τέσσερις διασκευές, μια εκ των οποιων και στο "No Remorse" των Metallica.

Ακούστε το "No Remorse" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET