«Χωρίζουν τους δρόμους τους» οι Dead Cross και ο τραγουδιστής Gabe Serbian

Το συγκρότημα του Dave Lombardo, πρώην ντράμερ των Slayer, έχει βρει νέο τραγουδιστή

13/09/2016 @ 10:21


Ο Gabe Serbian, τραγουδιστής των Dead Cross, του νέο σχήματος του Dave Lombardo -πρώην ντράμερ των Slayer- και μελών των Locust και των Retox, εγκατέλειψε τη μπάντα.

Ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί και αυτή την εποχή ηχογραφεί ξανά τα φωνητικά του πρώτου δίσκου του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου χρόνου.

Ό μπασίστας, Justin Pearson, μιλάει για τον πρώτο χρόνο ζωής της μπάντας: «Ήταν ένας πολύ περίεργος χρόνος. Είχαμε κλεισμένα show πριν ακόμα γράψουμε ένα τραγούδι. Όταν αποφασίσαμε να μπούμε στο στούντιο και πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν τελειώσουμε την ηχογράφηση του πρώτου δίσκου, ο τραγουδιστής μας άφησε τη μπάντα. Πλέον έχουμε νέο τραγουδιστή και ξαναγράφουμε τα φωνητικά».

Όταν ο Pearson ρωτήθηκε για την ταυτότητα του νέου τραγουδιστή, εμφανίστηκε λακωνικός: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι για την ώρα. Είναι ένας καταξιωμένος τραγουδιστής και όταν θα έρθει η ώρα μάλλον θα γίνει μια επίσημη ανακοίνωση. Ας πούμε πως είναι ένας καλός φίλος όλων μας».

Την παραγωγή στο νέο δίσκο των Dead Cross έχει αναλάβει ο Ross Robinson ο οποίος παλαιότερα έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του σε δίσκους των Korn, των Deftones, των Sepultura, των LimpBizkit μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από την εμφάνιση των Dead Cross στο Troubadour στις 9 Μαΐου, όπου εμφανίστηκαν ως support των Napalm Death και των Melvins.

  • SHARE
  • TWEET