Προσωπικό δίσκο θα κυκλοφορήσει ο Alexis Marshall (Daughters)

Ακούστε το πρώτο δείγμα από το ντεμπούτο του σπουδαίου frontman

04/06/2021 @ 11:19

O frontman των Daughters, Alexis Marshall αποκάλυψε την κυκλοφορία ενός προσωπικού δίσκου.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής, θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ "House Of Lull . House Of When" στις 23 Ιουλίου μέσω της Sargent House.

Ο Marshall έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο δείγμα μέσα από την πρώτη του προσωπική δισκογραφική απόπειρα, για το κομμάτι "Hounds In The Abyss".

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video-clip του single εδώ, για το οποίο ο μουσικός ανέφερε:

«Είναι μια παρατεταμένη ματιά στο δωμάτιο του εαυτού, στη μέση του σύμπαντος, εκεί όπου εντοπίζουμε κρυφές πόρτες και δωμάτια, στα οποία κατοικούν όχι μόνο οι άλλοι μας εαυτοί, αλλά και τα μέρη που έχουμε επισκεφθεί. Τα μέρη που υπάρχουμε».

Στον προσωπικό δίσκο του Marshall εμφανίζονται επίσης ο, ντράμερ των Daughters, Jon Syverson, η Kristin Hayter (Lingua Ignota)  καθώς και ο Evan Peterson (Jayle Jayle, Young Widows).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "House Of Lull . House Of When", ενώ υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Daughters, το εκπληκτικό "You Won't Get What You Want", αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 100 alternative άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

Επιπρόσθετα, μπορείτε εδώ να ανατρέξετε σε μια δια ζώσης και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Marshall στον Αντώνη Καλαμούτσο στα πλαίσια του Roadburn Festival 2019.

01. Drink from the Oceans . Nothing Can Harm You
02. Hounds in the Abyss
03. It Just Doesn’t Feel Good Anymore
04. Youth as Religion
05. Religion as Leader
06. No Truth in the Body
07. Open Mouth
08. They Can Lie There Forever
09. Night Coming

  • SHARE
  • TWEET