Η Kim Gordon «θάβει» την Lana Del Rey

Διαβάστε τι αναφέρει στην αυτοβιογραφία της για Cobain και Corgan

20/02/2015 @ 12:01
Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες η αυτοβιογραφία της Kim Gordon με τίτλο "Girl in a Band", και ήδη οι πρώτες κριτικές και αποσπάσματα, κάνουν την εμφάνισή τους.

Η τραγουδίστρια, μπασίστρια και ιδρυτής των μεγάλων Sonic Youth, γράφει για τη κατάσταση της pop, σχολιάζοντας την Lana Del Rey. «Σήμερα έχουμε κάποια σαν την Lana, η οποία δεν ξέρει καν τι σημαίνει φεμινισμός. Πιστεύει πως φεμινισμός είναι να κάνουν οι γυναίκες ότι θέλουν, που στον δικό της κόσμο, είναι ο δρόμος προς την αυτοκαταστροφή. Πιστεύει αληθινά πως ο μουσικός πρέπει να πεθαίνει από ναρκωτικά και τη κατάθλιψη ή είναι απλά μια περσόνα της; Αν τα πιστεύει, ας το κάνει και στον εαυτό της».

Η Gordon, που ήταν στενή φίλη του Kurt Cobain, γράφει: «Ένα στοιχείο της αυτοκαταστροφικής του φύσης, ήταν η επιλογή της Courtney Love, με σκοπό να απομακρύνει τους πάντες από κοντά του. Την ίδια ώρα, η φήμη τον αποξένωνε από κάθε κοινωνικότητα που είχε».

Για τον Billy Corgan των Smashing Pumpkins: «Κανείς δεν τον γούσταρε γιατί ήταν κλαψιάρης και οι Pumpkins παραπήραν στα σοβαρά τους εαυτούς τους και δεν ήταν με τίποτα punk rock».

  • SHARE
  • TWEET