Ένα ακόμα βιβλίο από τον Corey Taylor

Ο frontman των Slipknot συνεχίζει τον εξάψαλμο εναντίον της Αμερικής

21/02/2017 @ 13:30

Ένα νέο βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει ο Corey Taylor, frontman των Slipknot και των Stone Sour, με το εξώφυλλό του να δίνεται στη δημοσιότητα.

Το "America 51: A Probe into the Realities That Are Hiding Inside the Greatest Country in the World" αναμένεται να βρεθεί στα βιβλιοπωλεία στις 11 Ιουλίου.

Ο τίτλος παραπέμπει στην Area 51, μια μυστική βάση του αμερικάνικου στρατού στη Νεβάδα, με τον συγγραφέα να συνεχίζει την κατακραυγή της Αμερικάνικης κουλτούρας που ξεκίνησε στο προηγούμενο βιβλίο του "You ‘re Making Me Hate You", αντλώντας έμπνευση από τις ταξιδιωτικές εμπειρίες του εν μέσω περιοδειών.

«Το βιβλίο ασχολείται με την πολιτική και τον κοινωνικό σχολιασμό και ανάλυση της σημερινής πραγματικότητας. Θα εκνευρίσει αρκετό κόσμο στην πατρίδα μου αλλά οι υπόλοιποι θα το λατρέψουν», αναφέρει ο Taylor σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Ο Taylor εξετάζει τον τρόπο που η Αμερική αντιλαμβάνεται τον εαυτό της μέσω της προπαγάνδας που γίνεται στον πληθυσμό της», υπογραμίζειι το σημείωμα της έκδοσης.

  • SHARE
  • TWEET