«Τάραξε τα νερά η δήλωσή μου πως οι Iron Maiden είναι καλύτεροι από τους Metallica»

O μεγάλος frontman επεξηγεί τον περιβόητο ισχυρισμό του

03/11/2017 @ 11:50

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Bruce Dickinson αναφέρθηκε στην περιβόητη δήλωσή του, πριν από μερικά χρόνια, πως «οι Iron Maiden είναι καλύτεροι από τους Metallica».

Μιλώντας στο Rolling Stone στα πλαίσια της προώθησης της αυτοβιογραφίας του "What Does This Button Do", o Bruce ανέφερε πως με τον τότε ισχυρισμό του απλά… «πέταξε το γάντι» θέλοντας να δημιουργήσει λίγο θόρυβο και να ξεκινήσει συζήτηση.

«Κοίτα, γνωρίζω πολύ καλά πως όταν κάνεις μια δήλωση ο κόσμος μπορεί να απομονώσει κάποια σημεία της», εξηγεί ο τραγουδιστής των Iron Maiden».

Και συνεχίζοντας:

«Η δήλωση μου δεν απευθυνόταν στους Metallica με τους οποίους έχουμε εξαιρετική σχέση. Ήθελα να ταράξω λίγο τα νερά. Απευθυνόμουν στον υπόλοιπο κόσμο θέλοντας να τονίσω πως έχουμε επιστρέψει, έστω και με μια τέτοια… εξωφρενική δήλωση».

Και ολοκληρώνοντας:

«Με βρίσκεται υπερόπτη; Είμαι, όμως, ο frontman των Iron Maiden και τέτοιες δηλώσεις είναι μέρος της δουλειάς μου. Είναι ο Mick Jagger αλαζόνας; Προφανώς και είναι ορισμένες φορές, αλλά μιλάμε για τον Mick Jagger. Υπάρχει διαφορά όταν απλά περπατάς στο δρόμο για να πας για ψώνια με τη στιγμή που ανεβαίνεις στη σκηνή για να τραγουδήσεις με τους Iron Maiden».

  • SHARE
  • TWEET