Vicotnik στο Rocking: «Είμαστε σε διαδικασία νέου δίσκου με τους Ved Buens Ende»

O frontman των Dødheimsgard μίλησε στον Αποστόλη Ζαμπάρα με αφορμή την κυκλοφορία του "Black Medium Current"

12/04/2023 @ 13:08

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης δισκογραφικής επιστροφής των Dødheimsgard με το "Black Medium Current", o ιθύνων νους της μπάντας, Vicotnik, παραχώρησε συνέντευξη στο Rocking.gr και τον Αποστόλη Ζαμπάρα.

Η συζήτηση, επεκτάθηκε σε όλες τις πτυχές του εκπληκτικού νέου δίσκου, που κυκλοφορεί μέσω της Peaceville Records την Παρασκευή 14 Απριλίου, και του οποίου την κριτική μπορείτε να διαβάσετε εδώ, αλλά δεν περιορίστηκε εκεί, αφού άγγιξε και θέματα γενικότερου φιλοσοφικού ενδιαφέροντος.

Επιπρόσθετα, ο Vicotnik αναφέρθηκε στις επικείμενες συναυλίες των Dodheimsgard στη χώρα μας το φθινόπωρο, όπως και το καινούριο του project ονόματι Doedsmaghird, καθώς και το κεφάλαιο Ved Buens Ende. Συγκεκριμένα, ο μουσικός, όταν ερωτήθηκε για το εάν υπάρχουν εξελίξεις γύρω από το θρυλικό συγκρότημα, απάντησε τα εξής:

«Ναι, είμαστε στη διαδικασία δημιουργίας νέου δίσκου (σ.σ. με τους Ved Buens Ende), οπότε ας δούμε αν θα καταφέρουμε να το πράξουμε. Είναι εύκολο να βάλεις απλά το logo σου σωστά στο εξώφυλλο, αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι να συσχετίζεται το υλικό με ό,τι προϋπήρξε. Ειδικά σε αυτή την περίσταση όπου υπάρχει ένα κενό που επεκτείνεται για δεκαετίες».

Συντονιστείτε στο Rocking.gr καθώς τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθεί στις ηλεκτρονικές μας σελίδες ολόκληρη η, άκρως ενδιαφέρουσα, συνέντευξη του Vicotnik στον Αποστόλη Ζαμπάρα.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET