Με Heilung το δεύτερο trailer του "The Northman"

Δείτε επίσης μια σκηνή με τη Bjork ως The Seeress μέσα από τη νέα ταινία του Robert Eggers

14/04/2022 @ 13:09

Το επερχόμενο "The Northman" του Robert Eggers αποτελεί μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και τα νέα αποσπάσματα που ήρθαν στη δημοσιότητα εντείνουν αυτή την αίσθηση.

Έπειτα από την αποκάλυψη του πρώτου trailer της ταινίας τον περασμένο Δεκέμβριο, δόθηκε στη δημοσιότητα, χθες, 13 Απριλίου, το δεύτερο επίσημο δείγμα μέσα από αυτό.

Στο νέο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, δίνεται βαρύτητα στην δράση γύρω από το Viking έπος που θα πραγματεύεται μια ιστορία εκδίκησης στην Ισλανδία του δεκάτου αιώνα.

Ενισχύοντας το οπτικό μέρος, το δίλεπτο μοντάζ πλαισιώνεται από το "Hakkerskaldyr" του κορυφαίου nordic folk σχήματος των Heilung, που αρχικά εμφανίστηκε στο δεύτερο άλμπoυμ του, ονόματι "Lifa" που κυκλοφόρησε το 2017.

Το soundtrack της ταινίας, σε επιμέλεια των Robin Carolan (Tri Angle Records) και Sebastian Gainsborough (Vessel), αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου μέσω της Sacred Bones, ενώ η ταινία, που μέχρι στιγμής έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, θα κάνει πρεμιέρα στις εγχώριες κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Απριλίου από την Tulip.

Όσον αφορά την ταινία, μπορείτε να δείτε μέσω του ΝΜΕ μια αποκλειστική σκηνή με την Bjork, που επιστρέφει για χάρη της ταινίας στον κινηματογράφο έπειτα από 22 χρόνια, να ενσαρκώνει την The Seeress.

Σημειώνεται πως η Ισλανδή καλλιτέχνιδα αναμένεται εντός της χρονιάς να κυκλοφορήσει το νέο της δίσκο, ενώ οι Heilung προετοιμάζουν τον διάδοχο του εξαιρετικού και πετυχημένου "Futha".

Σχετικά τον Eggers, υπενθυμίζεται πως το "The VVitch" αναδείχθηκε μια από τις ταινίες της προηγούμενης δεκαετίας σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του Rocking.

  • SHARE
  • TWEET