Ο Axl Rose απαντάει σε ερωτήσεις παπαράτσι (video)

Ο τραγουδιστής των Guns N' Roses δίνει συνέντευξη πάνω σε …σκούτερ

26/04/2016 @ 10:50

O Axl Rose έδωσε την πρώτη του συνέντευξη από την στιγμή της επανένωσης των Guns N’ Roses. Σε πολύ καλή διάθεση, μετά από τις δυο εξαιρετικές εμφανίσεις της μπάντας στο Coachella ο Axl απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων που του υπέβαλαν παπαράτσι και φωτογράφοι ενώ περιφερόταν στους διαδρόμους του αεροδρομίου του Los Angeles πάνω σε ένα …σκούτερ.

Ο τραγουδιστής των Guns N’ Roses αναφέρθηκε στο σπασμένο του πόδι που τον έχει «καθηλώσει» στον θρόνο του Dave Grohl στις πρώτες συναυλίες της επανένωσης, επισημαίνοντας πως δεν ένιωσε «περιορισμένος» κατά την διάρκεια των show, προσθέτοντας πως θα φοράει το γύψο για περίπου δυο, ακόμα, εβδομάδες.

Συζητώντας για το Coachella ο Axl είπε: «Τα show πήγαν πολύ καλά και ο κόσμος ήταν φανταστικός. Η πρώτη μέρα ήταν καλή, η δεύτερη είχε περισσότερη πλάκα καθώς το κοινό ήταν περισσότερο εκδηλωτικό».

Σχολιάζοντας τον θάνατο του Prince στην μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένες οι δυο τελευταίες εμφανίσεις των Guns, τον χαρακτήρισε ως πολύ λυπηρό γεγονός και δήλωσε μεγάλος fan του εκλιπόντος καλλιτέχνη.

Ένα χαμόγελο διαγράφηκε στο πρόσωπο του Axl, όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του στην περίπτωση που διασκέδαζε περισσότερο τραγουδώντας για τους AC/DC, αποκαλύπτοντας πως το αγαπημένο του κομμάτι είναι το “Touch Too Much”.

Δείτε την συνέντευξη του Axl Rose εδώ.
 

  • SHARE
  • TWEET