Video clip σε neo-noir αισθητική από τους Armored Saint

To "Lone Wolf" περιλαμβάνεται στο εξαιρετικό "Punching The Sky"

30/06/2021 @ 13:53

Οι Armored Saint έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video clip.

Συγκεκριμένα, το ιστορικό σχήμα αποκάλυψε το video του "Lone Wolf", το οποίο περιέχεται στο εξαιρετικό "Punching The Sky" που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο.

Μπορείτε να δείτε το clip, σε σκηνοθεσία του Robert Graves, εδώ, για το οποίο ο μπασίστας του σχήματος, Joey Vera δήλωσε:

«To να δουλεύουμε ξανά με τον Robert είναι υπέροχο. Όχι μόνο το αποτέλεσμα είναι υπέροχο οπτικά, αλλά πίσω από το σενάριο του video κρύβεται μια αλληγορία, μεταφορές και συμβολισμοί. Συνήθως τα νοήματα στους στίχους του John δεν είναι εύκολα αντιληπτά με την μία. Το neo-noir ύφος που έδωσε στο video ο Robert αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη στον κατάλογό μας».

Ο, τραγουδιστής του σχήματος, John Bush, πρόσθεσε με τη σειρά του:

«O Robert είναι πραγματικά σπουδαίος. Θα γίνει σταρ στο μέλλον. Αυτή τη φορά συνεργαστήκαμε περισσότερο. Ήταν μια πρόκληση για μένα, αλλά την απόλαυσα. Ως κίνητρο, εμπνεύστηκα από μερικούς σπουδαίους ηθοποιούς που είχαν περάσει από το στούντιο για casting που έχουμε εγώ και η γυναίκα μου. Το "Lone Wolf" αναφέρεται σε όσους επιθυμούν να ξοδεύουν αρκετό χρόνο μόνοι τους. Το video είναι αφιερωμένο σε αυτά τα μοναχικά άτομα».

Δείτε επίσης:

Joey Vera: «O ρόλος μου στους Armored Saint μοιάζει με αυτόν της μητέρας»

  • SHARE
  • TWEET