Αρκετό υλικό για δύο ή τρεις δίσκους έχουν γράψει οι Arcade Fire

O frontman του πετυχημένου συγκροτήματος δήλωσε ότι είχε άπλετο χρόνο για σύνθεση λόγω της καραντίνας

22/10/2020 @ 13:44

O Will Butler των Arcade Fire είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο ότι η μπάντα δεν είχει βγει εκτός προγράμματος όσον αφορά τον νέο της δίσκο και διάδοχο του "Everything Now". Ωστόσο, η κατάσταση με την πανδημία δεν επέτρεπε στα μέλη να βρεθούν, οπότε και η διαδικασία σύνθεσης είχε παγώσει.

O frontman του συγκροτήματος, και αδερφός του Will, Win Butler, μίλησε στον Rick Rubin στο podcast Broken Record και είπε ότι έχει γράψει αρκετό υλικό στην περίοδο της καραντίνας για δύο και τρείς δίσκους, και το συγκρότημα σκοπεύει να επιστρέψει στο Τέξας για να ηχογραφήσει τον καινούργιο δίσκο, κατά τη διάρκεια των εκλογών.

«Από τη στιγμή που το σώμα πάει μόνο του, δεν σταματάει, οπότε απλά έγραφα» δήλωσε ο Win. «Δεν θυμάμαι πότε είχα γράψει περισσότερα. Νιώθω σαν να είμαι 18, να κάθομαι στο πιάνο για πέντε μέρες στη σειρά και να δουλεύω μια μελωδία για μια στροφή».

«Αυτή τη φορά βρεθήκαμε σε καραντίνα, με στούντιο, πλήκτρα, drum machine, πιάνο - ό,τι θα μπορούσα να ζητήσω - και χρόνο» συνέχισε. «Αυτό που έλειπε (από τους προηγούμενους δίσκους) είναι ο χρόνος, και τώρα υπάρχει».

Απευθυνόμενος στον διάσημο παραγωγό Rick Rubin, τον ρώτησε: «Πώς θα ήθελες να ακούγεται ο νέος δίσκος;» και εκείνος απάντησε: «Θέλω να εκπλαγώ. Είναι πάντα ωραίο, μου αρέσουν οι εκπλήξεις». «Νομίζω πως θα εκπλαγείς» του επιβεβαίωσε ο Win.

Διαβάστε εδώ την κριτική του Rocking για τον τελευταιο δίσκο των Arcade Fire, "Everything Now".

  • SHARE
  • TWEET