Alice In Chains: Επετειακή επανέκδοση για τα 30 χρόνια του "Facelift"

Πέραν της επανακυκλοφορίας σε βινύλιο αναμένεται και πολυτελές box set

16/10/2020 @ 11:16

Οι σπουδαίοι Alice In Chains ανακοίνωσαν την επετειακή επανέκδοση του ντεμπούτου τους, "Facelift" με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την κυκλοφορία του.

Ο δίσκος, που κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου 1990, όντας ο πρώτος δίσκος του αποκαλούμενου grunge ρεύματος που κατέγραψε ένα εκατομμύριο πωλήσεις, σε μια εποχή που δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμη τα "Nevermind" και "Ten", δίσκοι που ουσιαστικά συνέβαλαν τα μέγιστα στην καθιέρωση της σκηνής του Seattle.

Η μπάντα, ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία του ντεμπούτου της σε βινύλιο, προγραμματισμένη για τις 13 Νοεμβρίου, μέσω της Warner.

Οι Alice In Chains όμως δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού αποκάλυψαν και την άφιξη ενός πολυτελούς box set, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2021.

Το εν λόγω box set θα περιλαμβάνει το διπλό βινύλιο, αποκλειστική κασέτα, συλλεκτικό σκληρόδετο φωτογραφικό λεύκωμα, ενθύμια περιοδείας, αφίσα και τέσσερα σχέδια στην αισθητική του δίσκου.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος της μπάντας, "Rainier Fog" αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking τόσο ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2018 όσο και ως ένα από τα 100 rock άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το tracklist του "Facelift":

01. We Die Young
02. Man in the Box
03. Sea Of Sorrow
04. Bleed The Freak
05. I Can't Remember
06. Love, Hate, Love
07. It Ain't Like That
08. Sunshine
09. Put You Down
10. Confusion
11. I Know Somethin (Bout You)
12. Real Thing

Δείτε επίσης:

Το βραβείο Founders Award θα λάβουν οι Alice In Chains

Ο Jerry Cantrell γράφει καινούργιο υλικό

Η ευκαιρία της εξιλέωσης

Release Athens (Alice In Chains, 1000mods, Fu Manchu, Puta Volcano, Monovine) @ Πλατεία Νερού, 24/06/19

  • SHARE
  • TWEET