Νέος δίσκος από τους Accept

Οι βασικές λεπτομέρειες για τον διάδοχο του "Too Mean To Die"

07/02/2024 @ 08:10

Τρία χρόνια μετά το εξαιρετικό "Too Mean To Die", οι Accept ανακοίνωσαν τις βασικές λεπτομέρειες του νέου τους δίσκου.

Θα ονομάζεται "Humanoid" και αναμένεται στις 26 Απριλίου, σηματοδοτώντας την έναρξη της συνεργασίας με την Napalm Records.

Το πρώτο single και video clip θα δοθεί στην δημοσιότητα την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

O Andy Sneap επιμελήθηκε παραγωγή, ηχογράφηση, μίξη και mastering, συνεχίζοντας την συνεργασία που ξεκίνησε το 2010 στο τρομερό άλμπουμ επιστροφής "Blood Of The Nations".

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος Wolf Hoffmann δηλώνει: «Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος με το "Humanoid". Το άλμπουμ έχει τεράστια ενέργεια! Η συνεργασία με τον καλύτερο metal παραγωγό, τον Andy Sneap, ήταν για άλλη μια φορά πολύ διασκεδαστική! Είμαστε σπουδαία ομάδα. Όλοι αγαπάμε το νέο άλμπουμ και ανυπομονούμε να το αποδώσουμε ζωντανά! Ελπίζουμε ότι θα αρέσει στους οπαδούς μας όσο και σε εμάς.»

Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι ο τρίτος κιθαρίστας Philip Shouse θα απουσίαζε μόνο από τις επερχόμενες ζωντανές εμφανίσεις με αντικαταστάτη τον Joel Hoekstra (Whitesnake, Trans-Siberian Orchestra, Night Ranger), φαίνεται ότι δεν συμμετείχε στην διαδικασία δημιουργίας του "Humanoid".

Με το Pre-save του άλμπουμ, δίνεται πρόσβαση σε έναν διαδραστικό ιστότοπο, όπου κανείς μπορεί να προγραμματίσει το ρομπότ του εξωφύλλου και να ανακαλύψει διαφορετικά κομμάτια της νέας δουλειάς των θρύλων του τευτονικού heavy metal.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, ενώ αμέσως μετά την κυκλοφορία έχουν προγραμματιστεί οκτώ εμφανίσεις σε Κεντρική και Λατινική Αμερική.

Το καλοκαίρι, οι Accept θα εμφανιστούν σε κορυφαία φεστιβάλ της Ευρώπης, αλλά και στο Release Athens, μαζί με τους Judas Priest και τον Bruce Dickinson.

  • SHARE
  • TWEET