Paul Di'Αnno για Bruce Dickinson: «Ο τύπος είναι σπουδαίος άνθρωπος και εξαιρετικός τραγουδιστής»

Ο πρώην μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον νυν τραγουδιστή των Iron Maiden και του εύχεται περαστικά

27/06/2015 @ 15:28
Ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Paul Di'Anno ευχήθηκε στον αντικαταστάτη του, Bruce Dickinson, «ταχεία ανάρρωση» για την μάχη του με τον καρκίνο.

Ο Dickinson πρόσφατα βρέθηκε «καθαρός» μετά από την διάγνωσή του με κακοήθη όγκο στην γλώσσα στο τέλος του περασμένου έτους. Ο 56χρονος τραγουδιστής, ο οποίος εντάχθηκε στους Iron Maiden το 1981 μετά την απόλυση του Di'Anno από την μπάντα, διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από έλεγχο ρουτίνας λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης με τη νέα μπάντα του, τους Architects Of Chaoz, στο Rock Hard Festival στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας στις 22 Μαΐου, ο Di'Anno αρχικά έκανε πλάκα με τον μικροσκοπικό αντικαταστάτη του, λέγοντας «τώρα μοιάζω με τον Bruce Dickinson, γιατί είμαι μικρός», ενώ καθόταν στη σκηνή μεταξύ των τραγουδιών. Στη συνέχεια προσέθεσε: «Μπα, ακούστε... Θέλω όλοι να ευχηθούν στον Bruce Dickinson καλή υγεία και ευτυχία. Ο τύπος είναι ένα σπουδαίος άνθρωπος και ένας σπουδαίος τραγουδιστής και του εύχομαι ό, τι καλύτερο και ελπίζω να έχει μια καλή ανάρρωση. Έχω βρεθεί στη θέση του δύο φορές εγώ ο ίδιος, έτσι... Bruce, γίνε γρήγορα καλά, φίλε!».

Δείτε εδώ το video με το στιγμιότυπο από την εμφάνιση των Architects Of Chaoz.
  • SHARE
  • TWEET