Επιβεβαιώνουν τη συναυλία τους στην Ανταρκτική οι Metallica

Ετοιμάζονται για την πιο ...παγωμένη συναυλία τους

25/10/2013 @ 10:53
Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, μια περίεργη φήμη που είχε να κάνει με τους Metallica είχε αρχίσει να διακινείται στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το κολομβιανό site της Coca-Cola Zero, το γνωστό ποτό θα είναι χορηγός σε δύο συναυλίες των Metallica τον ερχόμενο Δεκέμβριο στην Ανταρκτική.

Τελικά, ο drummer του συγκροτήματος, Lars Ulrich, επιβεβαίωσε ότι το συγκρότημα θα εμφανιστεί στη μόνη ήπειρο όπου δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής συναυλία, σπάζοντας έτσι ένα σύνορο, όπως μας είχαν υποσχεθεί τον προηγούμενο μήνα.

«Μετά από τριάντα χρόνια ύπαρξης ως μπάντα, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε απίστευτα τυχεροί που επισκεφθήκαμε σχεδόν κάθε γωνιά της Γης... εκτός από μία. Αυτό θα αλλάξει, όμως, καθώς έχουμε κανονίσει να ταξιδέψουμε στην Ανταρκτική, την μόνη ήπειρο όπου δεν έχουν παίξει οι Metallica μέχρι τώρα. Θα συνεργαστούμε με την Coca Cola Zero για μία από τις πιο μοναδικές και ιδιαίτερες συναυλίες που έχουμε δώσει. Θα παίξουμε κοντά στο ελικοδρόμιο της αργεντίνικης βάσης Carlini, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013. Οι Λατινοαμερικάνοι οπαδοί μας σε Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα και Μεξικό θα μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα διαγωνισμό με έπαθλο μια κρουαζιέρα στην Ανταρκτική από τις 3 μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Θα εμφανιστούμε μέσα σε έναν θόλο στη βάση. Οι ακροατές θα ακούν τη συναυλία με ακουστικά και όχι μέσω ενισχυτών. Το show θα μπορούν να το βλέπουν σε live streaming οι φίλοι μας στις χώρες της Λατινικής Αμερικής που δεν θα μπορούν να είναι μαζί μας. Επίσης, θα βιντεοσκοπηθεί για να το μοιραστούμε με όλο τον κόσμο αργότερα.»

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET