Video clip και πληροφορίες για το νέο άλμπουμ των Bon Jovi

22/10/2009 @ 12:03
Μόλις χθες έκανε την πρεμιέρα του στον επίσημο δικτυακό τόπο των Bon Jovi (http://www.bonjovi.com/#wwbtf-video), το νέο τους video clip με τίτλο “We Weren’t Born to Follow ”.




Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Richie Sambora εξήγησε τον λόγο που ονομάστηκε έτσι το album. “Πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί δώσαμε αυτόν τον τίτλο στο καινούριο μας CD και θα θεωρήσουν ότι ένας κύκλος κλείνει. Όμως αυτός ο κύκλος δεν θα κλείσει ποτέ για μας! Είναι πολύ δύσκολο να μπεις μέσα σε αυτόν τον κύκλο και είναι ακόμα πιο δύσκολο να βγεις, ειδικά όταν αυτός αντιπροσωπεύει αυτό που αγαπάς περισσότερο: τη μουσική!”.

Επίσης είπε ότι στα πέντε άλμπουμ που έχουν βγάλει οι Bon Jovi αυτήν την δεκαετία, υπάρχουν τραγούδια που κρύβουν πολύ σημαντικές στιγμές των ίδιων ως καλλιτέχνες και ανθρώπους. Συνέχισε λέγοντας ότι στη νέα τους δισκογραφική δουλειά προσπαθούν να δηλώσουν μια αισιόδοξη αλλά ταυτόχρονα και δυναμική στάση ζωής .

Ενθουσιασμένος για το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε στο “The Circle” δηλώνει και ο Bon Jovi και υπόσχεται ότι με τα τραγούδια που περιέχει θα ξεσηκώσει τις αρένες των γηπέδων στα live τους. Όπως και στα δύο προηγούμενα άλμπουμ, την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο John Shanks. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

“The Circle” track-list:

01.    We Weren’t Born To Follow
02.    When We Were Beautiful
03.    Work For The Working Man
04.    Superman Tonight
05.    Bullet
06.    Thorn In My Side
07.    Live Before You Die
08.    Brokenpromiseland
09.    Love’s The Only Rule
10.    Fast Cars
11.    Happy Now
12.    Learn To Love
  • SHARE
  • TWEET