Joseph Duplantier: «Η μόνη πιθανή επανάσταση είναι αυτή που πηγάζει από μέσα μας»

Δείτε το lyric video του νέου κομματιού των Gojira, "Into The Storm"

13/04/2021 @ 11:43

Το progressive metal συγκρότημα, Gojira, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του "Magma" στις 30 Απριλίου.

Μετά τα "Another World","Born For One Thing" και "Amazonia", οι Γάλλοι έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα ένα κομμάτι από το "Fortitude" με τίτλο "Into The Storm".

«Αυτό το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από το θέμα της κοινωνικής ανυπακοής. Το να συμπεριφέρεσαι σύμφωνα με την βαθύτερη σοφία και να υποστηρίζεις ό,τι είναι σημαντικό και καλό στον κόσμο. Η μόνη πιθανή επανάσταση είναι αυτή που πηγάζει από μέσα μας. Η αλλαγή θα έρθει από τα άτομα. Οι νόμοι προορίζονται να λυγίζουν και να διαμορφώνονται στις ζωτικές μας ανάγκες. Οι νόμοι θα ακολουθήσουν!» δήλωσε ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Gojira, Joseph Duplantier για τη νέα σύνθεση.

Με αφορμή το "Amazonia", το κομμάτι που προηγήθηκε του "Into The Storm", οι Gojira ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία για έρανο προς ώφελος των αυτοχθόνων κατοίκων της Βραζιλίας μέσω της Μ.Κ.Ο. A.P.I.B.. «Δεν θέλουμε απλά να κυκλοφορήσουμε ένα κομμάτι με τίτλο "Amazonia" - θέλουμε να κάνουμε κάτι επιπλέον» εξηγεί ο Duplantier. «Νιώθουμε ευθύνη σαν καλλιτέχνες να προσφέρουμε έναν τρόπο για τον κόσμο να αναλάβει δράση».

Δείτε εδώ το lyric video του "Into The Storm". 

  • SHARE
  • TWEET