Έφυγε από τη ζωή ο διάσημος σκηνοθέτης video clip, Martin Kahan

Είχε συνεργαστεί στα '80s με συγκροτήματα όπως οι Rush, Kiss, Bon Jovi, Motley Crue κ.ά.

21/07/2021 @ 13:20

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο διάσημος σκηνοθέτης μουσικών video clip, Martin Kahan.

Σύμφωνα με το Billboard, ο Kahan απεβίωσε την Κυριακή στις 18 Ιουλίου στο New Jersey έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη το 1947, ο Kahan ξεκίνησε την καριέρα του δουλεύοντας σε promo live βίντεο για τους Rush, και συγκεκριμένα για τα "Tom Sawyer", "Freewill" και "Limelight".

Η μεγάλη εμπορική επιτυχία ήρθε το 1983 όταν συνεργάστηκε με την Columbia Records στο single των Scandal, "Love's Got A Line On You", ενώ την ίδια χρονιά ήταν υποψήφιος στα Βραβεία του MTV, με το clip του Ian Hunter, "All Of The Good Ones Are Taken".

Τα επόμενα χρόνια ο Kahan συνεργάστηκε με τους Bon Jovi, ("In And Out Of Love", "She Don't Know Me"), Kiss ("Lick It Up", "All Hell's Breakin' Loose") καθώς και με τους Motley Crue στο κλασικό "Too Young To Fall In Love".

Από τη δεκαετία του '90 και μετά ο Kahan επικεντρώθηκε κυρίως στην country μουσική, έχοντας να επιδείξει συνεργασίες με ονόματα όπως οι Emmylou Harris, Hank Williams Jr. και Alan Jackson, με τελευταία του δουλειά να είναι το video clip του "I Lost It" του Kenny Chesney το 2000.

  • SHARE
  • TWEET