Το Rocking.gr στο Gods Of Metal

23/05/2012 @ 11:42
Το καλοκαίρι πλησιάζει, το ίδιο οι ημερομηνίες των διαφόρων φεστιβάλ. Για άλλη μια χρονιά το Rocking.gr θα δώσει το παρόν σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ και θα σας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από τα μεγάλα αλλά και τα λιγότερο γνωστά ονόματα που αναμένεται να παρακολουθήσει.

Μετά την περσινή κάλυψη των Greenfield Festival και Download Festival (part2) (part3) (στο οποίο θα παρευρεθούμε και φέτος), σειρά έχει ένα από τα μεγαλύτερα rock /metal φεστιβάλ της Ευρώπης, του Gods Of Metal, που λαμβάνει χώρα στο Arena Fiera, Rho του Μιλάνου από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου.



Κάθε ήμερα θα είναι και κάτι διαφορετικό για τους χιλιάδες παρευρισκόμενους του φεστιβάλ.

Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ (21 Ιουνίου) με Headliners τους Manowar  θα τους βρει να γιορτάζουν την νέα τους κυκλοφορία με τίτλο "The Lord Of Steel" που θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου, καθώς και την δεκαετή επέτειο του "Warriors Of The World". Πριν από αυτούς θα μας «ζεστάνουν» οι Children of Bodom, Amon Amarth, Unisonic, Cannibal Corpse, Holyhell, Adrenaline Mob, Arthemis και Clairvoyants, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο project των Hansen/Kiske(Unisonic).

Η δεύτερη μέρα (22 Ιουνίου) έχει headliners τους Guns N' Roses. Με εμφανίσεις διαρκείας άνω των 2,5 ωρών, με ένα greatest hits setlist, με τραγούδια όπως το "Estranged" και το "Civil War" για πρώτη φορά μετά το 1993, και ελπίζοντας σε πολλές εκπλήξεις, μας υπόσχονται ένα «εκρηκτικό» show. Το δύσκολο έργο πριν τους Guns N' Roses για να προετοιμάσουν τον κόσμο θα έχουν οι Within Temptation, Sebastian Bach, Killswitch Engage, Black Stone Cherry, Rival Sons, Soulfly, Ugly Kid Joe, AxeWound και Cancer Bats.

Η τρίτη μέρα (23 Ιουνίου) έχει headliners τους Motley Crue. Λίγες μέρες πριν την καλοκαιρινή περιοδεία τους με τους Kiss στην Αμερική, οι  Motley Crue κάνουν επιλεγμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη. Την στιγμή που οι πρώτες νότες του "Kickstart My Heart" θα ακουστούν, για άλλη μια φορά θα γίνουμε μάρτυρες του φοβερού show που προσφέρουν οι Motley Crue. Πριν από αυτούς θα εμφανισθούν οι Slash featuring Myles Kennedy And The Conspirators, The Darkness, Gotthard, Hardcore Superstar, Black Veil Brides, Lizzy Borden, Planethard, με τον Slash να έχει μόλις κυκλοφορήσει νέο δίσκο.

Η τελευταία μέρα (24 Ιουνίου) βρίσκει τους Ozzy & Friends. Λίγες μέρες πριν την εμφάνιση του και στην Ελλάδα, ο Ozzy θα έχει μαζί του  «ειδικούς καλεσμένους» μουσικούς, όπως ο Geezer Butler (που θα βρεθεί με τον Ozzy για ένα ειδικό Black Sabbath set, ως ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης στον φίλο Tony Iommi) και ο Zakk Wylde. Επιπρόσθετα, στην παρέα του Ozzy θα βρίσκεται ο εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτης και φίλος του, Slash, σε περιορισμένες εμφανίσεις, με άλλους «ειδικούς καλεσμένους» να προστίθενται στην περιοδεία σε διάφορες στάσεις κατά τη διάρκεια αυτής. Πριν από τον Ozzy θα εμφανιστούν οι Opeth, Lamb of God, Trivium, DevilDriver, August Burns Red, Kobra And The Lotus και I Killed The Prom Queen, κλείνοντας με το καλύτερο τρόπο το φεστιβάλ.

Αναλυτικά η σύνθεση του Gods Of Metal 2012:

Gods Of Metal 2012

Πληροφορίες:

www.godsofmetal.it/it/index
www.godsofmetal.it/en/index
www.facebook.com/pages/Gods-Of-Metal
  • SHARE
  • TWEET